Denjiyi çok seversin zamanla, tiplerine bakıp yargılama mihawkcımKarakterler itici geliyor, seriyi okuyasım gelmedi.
Denjiyi çok seversin zamanla, tiplerine bakıp yargılama mihawkcımKarakterler itici geliyor, seriyi okuyasım gelmedi.
Ben de onu diyorum , ayrıca yeni nesil serilerde(kimetsu, jjk,csm) iblis, şeytan akımı var.Kimetsu animesiyle patlayan bir seri, patlamış olmaları dışında hiçbir ortak özellikleri yok aslkjdalkjsd
Makima ve Aki olmasa bitiremeyecektim zaten seriyi. Ana karakterle yanındaki 2 tane dağ ayısı.Karakterler itici geliyor, seriyi okuyasım gelmedi.
Bu serinin asıl mevzusu da itici olmaları, okumanı tavsiye ederim, en kötü ihtimal böyle bir şeyi de okumuş olduk dersin.Karakterler itici geliyor, seriyi okuyasım gelmedi.
Kaç bölüm okudun?Karakterler iyi bu arada.Karakterler itici geliyor, seriyi okuyasım gelmedi.
Kaç bölüm okudun?Karakterler iyi bu arada.
Tipler gayet iyi bence karakter tasarımlarını seviyorum ben.Denji ergenliği en uçta yaşayan bir simptir,Makima seksi,her erkeği kölesi yapan baskın kadın konumunda.Power tam bir troll.Aki havalı takılan intikam peşinde ki kardeşimiz.Ve en önemlisi tatlılık abidesi Kobeni-chan var.Bir kaç bölüm oku sararsa devam edersin.Kötü seri değil kesinlikle.Animesi de bu yıl çıkacak.Hiç okumadım, sadece tiplerine göre yorum yaptım zaten. Birkaç bölüm okumaya karar verdim şu an. :/
Tipler gayet iyi bence karakter tasarımlarını seviyorum ben.Denji ergenliği en uçta yaşayan bir simptir,Makima seksi,her erkeği kölesi yapan baskın kadın konumunda.Power tam bir troll.Aki havalı takılan intikam peşinde ki kardeşimiz.Ve en önemlisi tatlılık abidesi Kobeni-chan var.Bir kaç bölüm oku sararsa devam edersin.Kötü seri değil kesinlikle.Animesi de bu yıl çıkacak.
Ben kötü seri önermem,merak etme.TR'yi önerdin, okuduk. Buna da bakarız.