Son volume ile birlikte çıktı bunlar ek olarakTwitter ı falan mı var nereden atıyor bunları?
Son volume ile birlikte çıktı bunlar ek olarakTwitter ı falan mı var nereden atıyor bunları?
Sorun şu ki, manga bile diyemeyiz buna.Çok kötü seriydi be.
Sanatsal özgürlük kaygısıyla WSJ'de 2. sıraya gelmiş seriyi dergiden çeken adama mükemmel bir eleştiride bulunmuşsun.Sorun şu ki, manga bile diyemeyiz buna.
Şöyle bir şey yapalım da popi olsun kafasında yapılmış mangaya benzeyen bir şey.
Hiç inandırıcı değil, o zaman en başından seinen dergide başlasaydı.Sanatsal özgürlük kaygısıyla WSJ'de 2. sıraya gelmiş seriyi dergiden çeken adama mükemmel bir eleştiride bulunmuşsun.
Şimdi de komplo teorisi mi yazıyoruz, büyük oyunu mu görüyoruzHiç inandırıcı değil, o zaman en başından seinen dergide başlasaydı.
Popüler oldu sonra da SJ plus’ın reklamı yapılsın diye geçti veya geçirdiler.
İyi bir manga olduğunu düşünmesem de, başarısını takdir ediyorum.Şimdi de komplo teorisi mi yazıyoruz, büyük oyunu mu görüyoruz
Kimetsu animesiyle patlayan bir seri, patlamış olmaları dışında hiçbir ortak özellikleri yok aslkjdalkjsdİyi bir manga olduğunu düşünmesem de, başarısını takdir ediyorum.
Aynısını Kimetsu’da da dedim, ticari başarıları çok iyi.
Daha animesi çıkmadan bu kadar popüler olan bir seri görmedim.