Göğsünü yapay şekilde büyüttüğünü öğrendikten sonra o gözle bakamıyoruminsan eğlenceli insanla birlikte olmalı zaten
Göğsünü yapay şekilde büyüttüğünü öğrendikten sonra o gözle bakamıyoruminsan eğlenceli insanla birlikte olmalı zaten
sebebi buysa ne hoş sevmeyin zaten, tek ben sevimGöğsünü yapay şekilde büyüttüğünü öğrendikten sonra o gözle bakamıyorum
Doğru yola gelmiş işte@Aiden Makima gömdüğüne bakmayın bir zamanlar o da simpti.
Herkes sürekli terliyor, sümükleri akıyor ve hikayede gereksiz derken ben savundum Kobeni-çan'ı. Emeğim çok. Duş suyunu içmem diyenler bile vardı ama ben içerim ve sözümün hala arkasındayım.Sen onu haketmiyorsun ?
Kız kardeş gibi beee. Hele Makima varken çok küçük duruyorsebebi buysa ne hoş sevmeyin zaten, tek ben sevim
Ben forumda Kobeni'yi en çok öven,ilk ve tek avatarını yapan kişiyim.Herkes sürekli terliyor, sümükleri akıyor ve hikayede gereksiz derken ben savundum Kobeni-çan'ı. Emeğim çok. Duş suyunu içmem diyenler bile vardı ama ben içerim ve sözümün hala arkasındayım.
Ben ankette arabasına her gün oy attım.Ben forumda Kobeni'yi en çok öven,ilk ve tek avatarını yapan kişiyim.
Ben kendisine attım.Ben ankette arabasına her gün oy attım.
Seni geçemem.Ben kendisine attım.
Sonunda kabullendin Zafer!!!Seni geçemem.