Sadece parmak sahnesi için bile izlenir bee. Boşver onları .dAnimesini izlemeyeceğim. Milyonlarca Power fanı türeyecek şimdi gereksiz gereksiz yeni fanlarla. Eskiden negzel 2 3 kişi vardı yuba falan. Ah ah
Sadece parmak sahnesi için bile izlenir bee. Boşver onları .dAnimesini izlemeyeceğim. Milyonlarca Power fanı türeyecek şimdi gereksiz gereksiz yeni fanlarla. Eskiden negzel 2 3 kişi vardı yuba falan. Ah ah
popülerlik güzelliği bozar. Forumda bile etkilemişti power avatarları artmıştıSadece parmak sahnesi için bile izlenir bee. Boşver onları .d
Ayrıca sen de mi M*kimaMilyonlarca Makima FanıAnimesini izlemeyeceğim. MilyonlarcaPowerfanı türeyecek şimdi gereksiz gereksiz yeni fanlarla. Eskiden negzel 2 3 kişi vardı yuba falan. Ah ah
Pawa'nın saçlar bile olmamış...Yapma ya.O kadar da değildir?Ben?Euron?Şu son yaptıklarından sonra gözümde şu kadarcık değerin kalmadı bilesin...

Ona istediğini yapabilirler. Sıkıntı yok :d Ben kıskanç adamım, Pawayı kıskanıyorum ?Milyonlarca Makima FanıPawa'nın saçlar bile olmamış...

Ne underrated'ı olm ya...Makima underrated sanardım meğersem herkes simpliyomuş bezdim![]()
Herkesten beklerdim senden beklemezdim be. Hiç yakıştıramadım...Ayrıca sen de mi M*kima
Eskiden sevdiğim Euron.Yapma ya.O kadar da değildir?Ben?Euron?![]()
Makima underrated sanardım meğersem herkes simpliyomuş bezdim![]()