Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Başlamak istiyorum ama biraz daha bölüm birikse sağlam bi şekilde tekte okusam diye geçiriyorum içimden. Başlamalık zaman mı? Arc sonları doğru falansa bitmesini beklicem.

Öncelikle abartıldığı kadar olmadığıyla başlamak istiyorum. Hani çok güzeldi ama çok abartılmış(belki ben sadece övgü mesajları gördüğümden öyle geldi). İkinci olarak hikaye aşırı hızlı ilerliyordu, hani o kadar hızlı ki ne olduğunu sadece o kısım bittiğinde anlayabiliyorsun. Üçüncüsü okuyacaksanız kafa dağıtmak için okunacak bi manga değil. Boş zamanınızı geçirmek istediğinizde oturup zevkini çıkararak anlayarak okumak lazım. Olay örgüsü kafa karıştırsa da çok akıcıydı ve sardı, tekte okudum, geceyi okumak için uykusuz geçirdim. Gelelim beğenmediğim tek yanına; ben manga okurken karakterlerin ölmesinden hoşlanan biriyim bana gerçekçilik hissi verir ama bu manga neden bu kadar abartı ölüm sahnesi ile dolu ya. Adam gösterdiği her karakteri bir kaç bölüm içinde öldürdü. Japonlar bu skalayı tutturamıyor bir türlü yahu. Ya sOda gibi hiç bir karaktere kıyamıyor yada bu ve Akama Ga Kill mangalarındaki gibi her önüne gelen ölüyor. Bi JJK da biraz düzgün oldu bu iş. Neyse bu ilk chaptermış ve ben bitmemesine çok sevindim. Tek temennim ikinci sezonun aptal bir okul mangasına dönmemesi. Okuyacak arkadaşlara tek tavsiyem temiz kafayla okuyun yoksa çok karışır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık