@Kuroashi no Sanji sen mangaka olmayı planlıyordun değil mi ? Bak adam asistan arıyormuş.Birkaç yıl yanında takılıp mevzuları öğren sonrasında serini Jump'ın kapağında görürüz.Tatsuki Fujimoto tek serilik(one shot) için asistan arıyormuş. Sanırım 2.part biraz geç gelecek.
Mangaka olmak için ikinci kere doğmayı bekliyor adam. Ayıp ediyorsun.@Kuroashi no Sanji sen mangaka olmayı planlıyordun değil mi ? Bak adam asistan arıyormuş.Birkaç yıl yanında takılıp mevzuları öğren sonrasında serini Jump'ın kapağında görürüz.
İkinci kez doğmasına gerek yok.Şimdiden başlasında adam gibi shonen okuyalım.Mangaka olmak için ikinci kere doğmayı bekliyor adam. Ayıp ediyorsun.
Ben şu an başkasının asitanıyım. Aldatmak istemem.@Kuroashi no Sanji sen mangaka olmayı planlıyordun değil mi ? Bak adam asistan arıyormuş.Birkaç yıl yanında takılıp mevzuları öğren sonrasında serini Jump'ın kapağında görürüz.
Şu an elimde 5 tane detaylıca tasarladığım karakter var. Evrenimde hazır. Sadece iyi resim çizemiyorum. Bir de daha hikayeyi tam oluşturamadım.İkinci kez doğmasına gerek yok.Şimdiden başlasında adam gibi shonen okuyalım.
Yazsana buraya.Şu an elimde 5 tane detaylıca tasarladığım karakter var. Evrenimde hazır. Sadece iyi resim çizemiyorum. Bir de daha hikayeyi tam oluşturamadım.
Yazacağım çok şey var ama şu an yazamam.Yazsana buraya.