Luna ve Agni diyorsun... :/İnsan bacısını öyle mi üstüne alır? Açtırmayın ağzımı kedi kurtarma karşılığından neler yaşandığını görmedik sanki. Ateşle barut....
Luna ve Agni diyorsun... :/İnsan bacısını öyle mi üstüne alır? Açtırmayın ağzımı kedi kurtarma karşılığından neler yaşandığını görmedik sanki. Ateşle barut....
Yeterince iyi kavrayamamıştır ondan tek seferle çözülecek iş değil o. Reze de bacısı yaşındaydı ama....Lan adam varoluşsal bunalıma girdi memelerine dokunduktan sonra, yaşadığı hissizlik klinik depresyonunu azdırdı
Reze'ye yükseliyordu zaten aksini diyen var mı kiYeterince iyi kavrayamamıştır ondan tek seferle çözülecek iş değil o. Reze de bacısı yaşındaydı ama....
Reze, Denji'den büyüktür ya. Denji 17 yaşında velet daha.Yeterince iyi kavrayamamıştır ondan tek seferle çözülecek iş değil o. Reze de bacısı yaşındaydı ama....
Ben Reze'ye yükseliyorum. Makima'ya da yükseliyorum. Demek ki Powah'ya da yükselirim. Denji biraz erkekse daha farklı değildir.Reze'ye yükseliyordu zaten aksini diyen var mı ki
Reze 16 yaşında diye tanıtılmıştı bize diye hatırlıyorum.Reze, Denji'den büyüktür ya. Denji 17 yaşında velet daha.
Reze'nin yaşı açıklanmadıReze 16 yaşında diye tanıtılmıştı bize diye hatırlıyorum.
Daha 17 yaşında cezai ehliyeti yok. Muaf sayılmalı.Denji nasıl simp değil
Keşke Makima san'ın köpeği olsam diyen adam değil mi bu :S
Başta ne hissettiği değil sonra ne yaptığı önemliDenji nasıl simp değil
Keşke Makima san'ın köpeği olsam diyen adam değil mi bu :S