Powah kardeşi yaw. :/Powah yol yaptı ama... Makima’yı yen beni bul yakışıklı dedi. Yine simplik söz konusu.
Powah kardeşi yaw. :/Powah yol yaptı ama... Makima’yı yen beni bul yakışıklı dedi. Yine simplik söz konusu.
Powa'ya bacısı gibi baktığı çok bariz, capon bacı bakışı gibi de değil, bayağı arzusuz baktığı, yazıklar olsun yubaPowah yol yaptı ama... Makima’yı yen beni bul yakışıklı dedi. Yine simplik söz konusu.
Denji reyiz her zaman yakışıklıydı.Bu sahne Denji'nin gerektiğinden fazla yakışıklı olması dışında çok iyiydi be.
Powah ve Denji'nin çok tatlı bir ilişkisi var, Fire Punch'taki Agni ve Togata gibi... Tek fark Agni kavas herifin tekiydi, Denji biraz yavşak olsa da kavas birisi değil. Yaramaz küçük kardeş gibi daha çok.Powa'ya bacısı gibi baktığı çok bariz, capon bacı bakışı gibi de değil, bayağı arzusuz baktığı, yazıklar olsun yuba
Seride Denji'nin alfa gözüktüğü tek sahne bu olsa gerek.Bu sahne Denji'nin gerektiğinden fazla yakışıklı olması dışında çok iyiydi be.
Denji reyiz her zaman yakışıklıydı.
Aslanım benim be.Unuttuğum resmi renklendirme yok sanırım
Powah kardeşi yaw. :/
İnsan bacısını öyle mi üstüne alır? Açtırmayın ağzımı kedi kurtarma karşılığından neler yaşandığını görmedik sanki. Ateşle barut....Powa'ya bacısı gibi baktığı çok bariz, capon bacı bakışı gibi de değil, bayağı arzusuz baktığı, yazıklar olsun yuba
Lan adam varoluşsal bunalıma girdi memelerine dokunduktan sonra, yaşadığı hissizlik klinik depresyonunu azdırdıİnsan bacısını öyle mi üstüne alır? Açtırmayın ağzımı kedi kurtarma karşılığından neler yaşandığını görmedik sanki. Ateşle barut....