Denji bir chad değil, virgin biri olarak simp kalmaya devam edecektir. En fazla asla el süremeyeceği bir harem kurar.Denji bence yeteri kadar simplik yaptı.Artık lise ortamına geçip waifu slayer olması lazım.
Denji bir chad değil, virgin biri olarak simp kalmaya devam edecektir. En fazla asla el süremeyeceği bir harem kurar.Denji bence yeteri kadar simplik yaptı.Artık lise ortamına geçip waifu slayer olması lazım.
Harbi Denji simpin en önde gideniydi bide. Millet bu detayı unuttu. Kendine yüz veren her kadınla kaçmaya çalışıyordu ezik.Denji bir chad değil, virgin biri olarak simp kalmaya devam edecektir. En fazla asla el süremeyeceği bir harem kurar.
Ben de buna şaşıyorum zaten. Denji'nin kadın avcısı olacağına dair çok yorum gördüm. Ama bu adamın kumaşında pasiflik var. Son bölümde kazanova ilan edildi ancak yine de simpliğin kitabını yazmaya devam edecektir reyiz.Harbi Denji simpin en önde gideniydi bide. Millet bu detayı unuttu. Kendine yüz veren her kadınla kaçmaya çalışıyordu ezik.
Makima’yı öldürecek yüreği de yoktu. Kaç kişi yalvardı araya girdi anca toparladı kendini de onu da zar zor yaptı. Denji’nin Chad olma ihtimali Sasuke ve Naruto’nun off-panel sevişmeme ihtimalinden daha düşük.Ben de buna şaşıyorum zaten. Denji'nin kadın avcısı olacağına dair çok yorum gördüm. Ama bu adamın kumaşında pasiflik var. Son bölümde kazanova ilan edildi ancak yine de simpliğin kitabını yazmaya devam edecektir reyiz.
Yoklukta olan herkes öyle davranır. Çok şey etmemk lazım.Harbi Denji simpin en önde gideniydi bide. Millet bu detayı unuttu. Kendine yüz veren her kadınla kaçmaya çalışıyordu ezik.
Simp Subaru'dan daha simp diyorsun yani?Harbi Denji simpin en önde gideniydi bide. Millet bu detayı unuttu. Kendine yüz veren her kadınla kaçmaya çalışıyordu ezik.
Denji aslında yakışıklı çocuk üstüne karizması da olunca waifu işlerinde baya şanslı oluyor.Kendisini sevenlere yüz vermeyi başarır ve söylediğim özelliklerini kullanırsa niye waifu slayer olmasın.Denji bir chad değil, virgin biri olarak simp kalmaya devam edecektir. En fazla asla el süremeyeceği bir harem kurar.
Subaru simplik yapmadığı zaman ölüyor. İsteyerek yapsa bile adamın gücü ya simplik yapacaksın ya da öleceksin. Denji’nin hamuru simp.Simp Subaru'dan daha simp diyorsun yani?
Çevresi kadın doldu ilk yüz veren kadına koşup kusmuğunu yedi. Denji düzelmez.Yoklukta olan herkes öyle davranır. Çok şey etmemk lazım.
Denji mi daha sapık, sanji mi? Ve ikisinin de adının sonunun "nji" ile bitmesi bir tesadüf mü?Subaru simplik yapmadığı zaman ölüyor. İsteyerek yapsa bile adamın gücü ya simplik yapacaksın ya da öleceksin. Denji’nin hamuru simp.
Çevresi kadın doldu ilk yüz veren kadına koşup kusmuğunu yedi. Denji düzelmez.
Düzelmesine gerek yok. Biz reyizi simp olsa da severiz.Çevresi kadın doldu ilk yüz veren kadına koşup kusmuğunu yedi. Denji düzelmez.