Denji reyizi görmek istiyoruz.Ozledim be cik artık aylar oldu
Denji reyizi görmek istiyoruz.Ozledim be cik artık aylar oldu
Hep lise mi işlenecek? Bence illaki ilk parttaki gibi olaylar olur.Part 1 son birkaç bölüme kadar müthişti ama part 2 liseli bir ergen ile onun loli eks aşkının maceralarını konu edinecek
Destek bulamaz ve iptal edilir diye ummaktan başka çaremiz yok
Denji olsun yeter. Denji olmasa zaten yüzüne bakılmayacak seri.Part 1 son birkaç bölüme kadar müthişti ama part 2 liseli bir ergen ile onun loli eks aşkının maceralarını konu edinecek
Yeni bir Fujimoto mangası okumak varken bizi part 2'ye mecbur etmelerinin nedeni para. Fujimoto kendi isteğine göre değil piyasanın isteğine göre tasarlamak zorunda şimdi.Olaylar lisede geçer demiyorum ama Denji artık bir liseli ve elimizde bir loli var. Has japon mangasına döndü olaylar. Net kötü olan bir düşmana karşı mücadele ederler ve kazanırlar. Üzücü bence.Hep lise mi işlenecek? Bence illaki ilk parttaki gibi olaylar olur.
Denji part 2'de Denji olarak kalabilirse doğru diyorsun ama sanmıyorum.Denji olsun yeter. Denji olmasa zaten yüzüne bakılmayacak seri.
Fujimoto bence lise olayını çok uzatmaz.En fazla Dragon Ball'un Cell sonrası Gohan'ın lise hayatını bir süre anlatıldığı gibi olur.Part 1 son birkaç bölüme kadar müthişti ama part 2 liseli bir ergen ile onun loli eks aşkının maceralarını konu edinecek
Mesele lise değil. Lise sınırları içinde geçmez zaten. Mesele lise teması. Denji adamdı ama artık değil, o bir liseliFujimoto bence lise olayını çok uzatmaz.En fazla Dragon Ball'un Cell sonrası Gohan'ın lise hayatını bir süre anlatıldığı gibi olur.
Denji bence yeteri kadar simplik yaptı.Artık lise ortamına geçip waifu slayer olması lazım.Mesele lise değil. Lise sınırları içinde geçmez zaten. Mesele lise teması. Denji adamdı ama artık değil, o bir liseli
@Aiden sence nasıl?Yook artık:
Bu nasıl bir cosplay yav.
Eli kalem tutması gereken kızları waifu da yapma be reis.Denji bence yeteri kadar simplik yaptı.Artık lise ortamına geçip waifu slayer olması lazım.