Denji'nin trajedisi, poçi ve düşük bir ihitmalle aki dışında kimse gerçekten onu önemsemiyor. Herkes kendi çıkarları için kullanıyor, shark bile motif olarak peşinde koşuyor. Harem denmesi ((Reze Rus ajanı çıktı ama güzel olduğu için Denji affeder öğrense bile. Denji yokluktan gelip harem kurdu, şimdi hangisini seçeceğine karar veremiyor. Tam bir yükseliş ve başarı hikayesi. Aklı varsa Kobeni-çan'ı seçer Denji-'kun. Tayfun şeytanı bile sama çektiğini göre Reze esas iblisin has adamı'dır ya da kadınıdır.
Denji kafasında kurdu haremi, seçim yapıyor, ölçüyor tartıyor seçenekleri kendince. Diğer mangalardaki haremlerin aksine cariyelerin Denji'ye karşı olan yoğun bir ilgisi yok ama bir harem olduğu da gerçek. Bu mangadaki harem potansiyel harem. Çeviririm kazı yanmasınDenji'nin trajedisi, poçi ve düşük bir ihitmalle aki dışında kimse gerçekten onu önemsemiyor. Herkes kendi çıkarları için kullanıyor, shark bile motif olarak peşinde koşuyor. Harem denmesi ((
Denji kafasında kurdu haremi, seçim yapıyor, ölçüyor tartıyor seçenekleri kendince. Diğer mangalardaki haremlerin aksine cariyelerin Denji'ye karşı olan yoğun bir ilgisi yok ama bir harem olduğu da gerçek. Bu mangadaki harem potansiyel harem. Çeviririm kazı yanmasın
Reze etkilendi Denji'den. Bana öyle geldi biraz çünkü başkası mı var? geyiği çevirdi kız. Yani saf ve naif düşünmek istiyorum şu an.Denji'nin trajedisi, poçi ve düşük bir ihitmalle aki dışında kimse gerçekten onu önemsemiyor. Herkes kendi çıkarları için kullanıyor, shark bile motif olarak peşinde koşuyor. Harem denmesi ((
Etkilenmese firençkis yapmazdı sanırım. Sırf dilini koparıp şaşkınlık yaratmak için yapmamıştır. Denji'yi öpen ölüyor, sonu yakındır. Ölürken duygularını açığa vurması olası. Hem de Denji'nin elinde ölecekse her şey ortaya dökülür.Reze etkilendi Denji'den. Bana öyle geldi biraz çünkü başkası mı var? geyiği çevirdi kız. Yani saf ve naif düşünmek istiyorum şu an.
Muhtemelen Sharky vs Çar Bombası göreceğiz. Bi noktada Sharky, Angel'ı parlatacaktı mangaka. Sharky için büyük fırsat.Etkilenmese firençkis yapmazdı sanırım. Sırf dilini koparıp şaşkınlık yaratmak için yapmamıştır. Denji'yi öpen ölüyor, sonu yakındır. Ölürken duygularını açığa vurması olası. Hem de Denji'nin elinde ölecekse her şey ortaya dökülür.