Senelerdir çıkan deyince o kadar eski düşünmedimOne Piece
Dedin son 5-10 senede çıkanları kastediyordur falan diye.
Senelerdir çıkan deyince o kadar eski düşünmedimOne Piece
Naruto Pain'den sonra feci sıçtı, o arcın sonu gelecek rezilliğin habercisiydi, yanlış hatırlamıyorsam Aizen de 2009'da kelebek olmuştu, evet 10 yıldır diyebilirim :dSenelerdir çıkan deyince o kadar eski düşünmedim
Dedin son 5-10 senede çıkanları kastediyordur falan diye.
Reze şahane bir şey ben Denji yerinde olsam şimdiden Rusyaya uçak bileti bakardım. Kobeni gıcığın teki uğraşılmaz. Ama Reze öyle mi? İlaç ilaç.Reze Rus ajanı çıktı ama güzel olduğu için Denji affeder öğrense bile. Denji yokluktan gelip harem kurdu, şimdi hangisini seçeceğine karar veremiyor. Tam bir yükseliş ve başarı hikayesi. Aklı varsa Kobeni-çan'ı seçer Denji-'kun. Tayfun şeytanı bile sama çektiğini göre Reze esas iblisin has adamı'dır ya da kadınıdır.
Reze tam bir yılan, gün gelecek ve seni sokacak, tahmin edemeyeceksin ve hep tedirgin yaşayacaksın ama Kobeni'çan öyle mi, yaşamak için öldürür, çıkarına göre davranır. Bunu bildiğin için net biri ve bu yüzden güvenilir. Güzellik olarak ikisi de güzel ama.Reze şahane bir şey ben Denji yerinde olsam şimdiden Rusyaya uçak bileti bakardım. Kobeni gıcığın teki uğraşılmaz. Ama Reze öyle mi? İlaç ilaç.
Reze muhtemelen Denji’yi Sibirya’daki çalışma kamplarına yollayacak. Kobeni çok patronluk taslıyor hiç dayanamam öylesine. Ah ah Power Baby en iyisi de kafası gidik.Reze tam bir yılan, gün gelecek ve seni sokacak, tahmin edemeyeceksin ve hep tedirgin yaşayacaksın ama Kobeni'çan öyle mi, yaşamak için öldürür, çıkarına göre davranır. Bunu bildiğin için net biri ve bu yüzden güvenilir. Güzellik olarak ikisi de güzel ama.
Doğru diyorsun Power iyi ama sağlıklı bir seçim olmaz. Üstelik üzgünüm ama memeler sahte. Bu iş yatar baştan.Reze muhtemelen Denji’yi Sibirya’daki çalışma kamplarına yollayacak. Kobeni çok patronluk taslıyor hiç dayanamam öylesine. Ah ah Power Baby en iyisi de kafası gidik.
Denji uğursuzun teki ya sonunda bu üç kadın da ölecek bence. Mal gibi kalacak ortada Denji reis. Artık Angel’a yaoi mi yapar şey mi eder? Ben bilemem.Doğru diyorsun Power iyi ama sağlıklı bir seçim olmaz. Üstelik üzgünüm ama memeler sahte. Bu iş yatar baştan.