Powerin karakteri bu, ondan seviyoruz ya. Problem yok :dAhahahahah bunu bekliyordum daha acılı olacaktı senin için You feel for it fool!!
Powerin karakteri bu, ondan seviyoruz ya. Problem yok :dAhahahahah bunu bekliyordum daha acılı olacaktı senin için You feel for it fool!!
Pochita reyiz pek sevmemiş gibi gözüküyor karakteriniPowerin karakteri bu, ondan seviyoruz ya. Problem yok :d
Sevmese medet ummaz, erken de konuşmamak lazım. Pawa bu, ne yapsa yanındayızPochita reyiz pek sevmemiş gibi gözüküyor karakterini
Powah'nın bir planı mı var yoksa...Sevmese medet ummaz, erken de konuşmamak lazım. Pawa bu, ne yapsa yanındayız
Makima'nın peti olmak?Powah'nın bir planı mı var yoksa...
Plansızlık en büyük plan wilyımPowah'nın bir planı mı var yoksa...
Ne çıkarsa çıksın kazanan biz okuyucular olacağız. En kötü Makima var, Powah da geri döndü. Denji için aynısını söylemek zor.Pawa iq'sunun yüksek olduğunu bu sefer kesin olarak kanıtladı ve Makima sevdalıları arasına katıldı, nobel geliyor.
Yalnız Poçita için kadın deniyor, Japonca'da Poçita için kadın zamirleri kullanılmış. Yani bir ihtimal duş suyu içilebilir, bilemiyorum, aslını görmek gerek.
Makima Hanım ile Poçita Hanım arasındaki hoşlaşma önceden Makima Hanım tarafından belirtildi. Yani Reze ile Çinli'ye ve diğerlerine çok sağlam bir rakip daha çıktı.
---------------------------------------
Bölümün başka bir çevirisi