Üye silindi 1004
Malum sitelerde 500. sayfaya kadar gitmiş triplerine girerim....
Malum sitelerde 500. sayfaya kadar gitmiş triplerine girerim....
Muhteşem bir karakter...
Not: son resim mangadan sıkıntı olmaz umarım. :/
Konuda aktif takılan kaç kişi var ona bakbütün forumun mozoshistlerden oluştuğunu anladım şuan
Bizi yanlış tanıtmasana karşim!!Konuda aktif takılan kaç kişi var ona bak
Mazoşist değiliz. Gurmelik denilebilir yaptığımıza.bütün forumun mozoshistlerden oluştuğunu anladım şuan
Sen üst seviyesin tabi reis affet.Bizi yanlış tanıtmasana karşim!!
Burası kf'nin en derin yeri sanırım.Mazoşist değiliz. Gurmelik denilebilir yaptığımıza.
Benim mutlu son dediğim Makima Hanım hükümranlığındaki barış dolu bir dünya. Başka türlü her son mutsuz olacak. Ya Dünya olduğu gibi çürümeye devam edecek ya da yok olacak ama mutlu son olmayacak. İnsanın tek kurtuluşu akıl ve kalbini Makima Hanım'a teslim etmek.Ben şahsen mutlu bir son olucağını düşünmüyorum bu mangakanın önce ki serisini okudum ve bu adamın ruh sağlığı olarak pek iyi olmadığını yada ruh hastalarıyla yüksek seviye empati kurabildiğini düşünüyorum ya testere adam nefretle dolar ve bütün dünyayı yok eder "cehennemle birlikte" yada sadece yanında birini bırakır şuan dediğim çok saçma gelebilir beni anlamak için fire punch'ı okumanı tavsiye ederim
Dünyanın dengesi karşıtlıklar ilkesine dayalı :d Kötülüğü silsen kötülük yine de çıkar yani O yüzden makima hanım kazansa bile hayali gerçekleşmeyecek.Benim mutlu son dediğim Makima Hanım hükümranlığındaki barış dolu bir dünya. Başka türlü her son mutsuz olacak. Ya Dünya olduğu gibi çürümeye devam edecek ya da yok olacak ama mutlu son olmayacak. İnsanın tek kurtuluşu akıl ve kalbini Makima Hanım'a teslim etmek.