Çok iyi bir community olduk OP böyle eğlendiremiyor...
Obito, Madara gibi olacak. Sadece bekle...Ama mutlu sona yaklaştık. Herkesin Makima'yı sevdiği bir Dünya ne de güzel olurdu. Barış ve sevgi Dünya'sı.
Demek duş suyu içiyorum derken bizi kandırıyordun.Duş suyu adına şerefe!
O duş suyu değil ama neyse... o kadar keyifle içilecek gibi değil sankinimDuş suyu adına şerefe!
Demek duş suyu içiyorum derken bizi kandırıyordun.
Shot atıyorum işte :/
Benim fincan fantezim var kardeşim alıp fincana dolduruyorumO duş suyu değil ama neyse... o kadar keyifle içilecek gibi değil sankinim
Bu seri bitince neye sariyoruz şimdi duş sulu mulu :d
Yaşlı kurt ve Çinli cehalet mutluluktur akımına dahiller. Makima'nın yaratacağı yeni dünya da bu akımın bir sonucu olacak. Zaten bu adam neden Makima karşıtı anlamak mümkün değil. Ahtapotlu avcı ile Yaşlı Adam harcanacak bence, üç vakte kadar. Çok yaşadılar çok.Bu serinin Kakashi’si olan yaşlı kurt son oyununu oynamadı. Makima çok net babayı alacam
Tam aksine bence şovlarını yapıp Makima’nın hevesini kursakta bırakacaklar. Çinli de yan çizecek içime öyle doğuyor. Reze’nin yan çizeceğini sanmıyorum aşık değildir Denji’ye...Yaşlı kurt ve Çinli cehalet mutluluktur akımına dahiller. Makima'nın yaratacağı yeni dünya da bu akımın bir sonucu olacak. Zaten bu adam neden Makima karşıtı anlamak mümkün değil. Ahtapotlu avcı ile Yaşlı Adam harcanacak bence, üç vakte kadar. Çok yaşadılar çok.