Evet denmiştiOha onu hiç hatırlamadım.
Acaba forumda değil miydim o sıralar?
Evet denmiştiOha onu hiç hatırlamadım.
Acaba forumda değil miydim o sıralar?
Ben de gitmiş Cavendish>Zoro'ya takılıyorum. Demek ona takıldığım için bunu unutmuşum hahaha.:d valla durum ortada, Cavendish Kaşdou teklemiş bi adam görüyorsunuz :d
Güzelmiş.Evet denmişti
Bence az söyledim cp0 ı tek alır demeliydimGladius'u halletsin önce Bartolomeo'ya dua et yoksa seninki totoş olduydu.
Gladius üstü Ceasar'ın korktuğu cp0 üyelerinin başkanı olan Lucci dövüşmez bile bunla, kaale bile almaz yani, cp0'ın en güçsüz üyesi gelir tokatlar bunu.
Hayal aleminiz çok güzel ama mangadan kanıt sunman lazım öyle boş yazarak olmazBence az söyledim cp0 ı tek alır demeliydim
1.Robin hızın antisi olduğu için bir önemi yok, yokuş yukarı çıkarken hızı yavaşladığı için tutabildi.Hayal aleminiz çok güzel ama mangadan kanıt sunman lazım öyle boş yazarak olmaz
Robin'in '' kolaylıkla paketledim'' bakışı atarak kolayca kilitlediği, ama müttefik olmasından dolayı işini bitirmediği Cavendish ;
Gladius karşısında totoş olan Cavendish ;
Robin'in görünce '' ŞŞŞŞ '' çekip soğuk terler döktüğü cp0 üyeleri ;
Aynı şekilde Gladius'u 2 saniyelik edecek Ceasar'ın görür görmez tırstığı cp0 üyeleri ;
Akıl var mantık var yani lütfen
Ya bırak, cp0 üyelerini görse topuş topuş kaçacak Gladius faaliyet gösteriyor işte adama karşı. Gladius'un nihai atağı bile değildi o, Bartolomeo'ya yaptığı ataktan bile düşük seviye bir atak yani o.1.Robin hızın antisi olduğu için bir önemi yok, yokuş yukarı çıkarken hızı yavaşladığı için tutabildi.
2.gladius her tarafı bomba yapmış zaten mecbur kacacak yer yok
Bu tartışmaya açık değil ki. Wano'da kimse kullanamıyor, Cavendish kim?Canendish ile Zoro kıyaslamak Cavendish Enma'yı bile kullanabilir mi onu tartışalım önce
Karsilastirma yapip Zoro'yu on plana cikarma derdinde galiba Her yerden Zoro'ya guc kazandirmaya calisiyor herhalde, Zoro ile alakasiz bir vsde "Zoro'nun onemi" diye bir konu acilirsa sasirmamak gerekiyorBu tartışmaya açık değil ki. Wano'da kimse kullanamıyor, Cavendish kim?
???Bu tartışmaya açık değil ki. Wano'da kimse kullanamıyor, Cavendish kim?