MuzluYulafEzmesi
Gözünün Hakuba formunda Im ve Mihawk'ın gözüne benzemesi garip .
Ya şu kaplan kürklü lavuğa Kaidou dendiği günleri hatırladahahsb
Oha onu hiç hatırlamadım.Ya şu kaplan kürklü lavuğa Kaidou dendiği günleri hatırladahahsb
Naif bir kesiş beklerdim ben de.Hareketlere bak köy ağası.
Valla okuduğumu net hatırlıyorun :d bulursam atarım :dddOha onu hiç hatırlamadım.
Acaba forumda değil miydim o sıralar?
Kaido olmadığına dair hala bir kanıt yok. Dof'u teftişe gelmişken biraz çılgınlık yapmak istemiş olabilir.Ya şu kaplan kürklü lavuğa Kaidou dendiği günleri hatırladahahsb
Çok enteresan bir düşünceymiş ya. Ne alaka yani?Valla okuduğumu net hatırlıyorun :d bulursam atarım :ddd
O zamanlar Kaido görünmemişti daha ve çok teori dönüyordu. Bunu söyleyenler de Kaido'yu sokak dansçısı falan sanıyordu herhalde :dÇok enteresan bir düşünceymiş ya. Ne alaka yani?
Bu cidden duyduğum en absürt yorumlardan biri oldu.O zamanlar Kaido görünmemişti daha ve çok teori dönüyordu. Bunu söyleyenler de Kaido'yu sokak dansçısı falan sanıyordu herhalde :d
AHAHAHASHSHCJÖSKaido olmadığına dair hala bir kanıt yok. Dof'u teftişe gelmişken biraz çılgınlık yapmak istemiş olabilir.
Baksana sakalı bıyığı burnu falan, hepsi tutuyor. Boynuzları maskeyle saklamışhskfjclsdfg
:d valla durum ortada, Cavendish Kaşdou teklemiş bi adam görüyorsunuz :dÇok enteresan bir düşünceymiş ya. Ne alaka yani?