Ben de makasın daha fazla açılmasından korkuyorumZaten canavar üçlüde ki en güçlü kişi Zoro değil mi? Biraz daha güçlenecek işte denge aynı kalacak.
Ben de makasın daha fazla açılmasından korkuyorumZaten canavar üçlüde ki en güçlü kişi Zoro değil mi? Biraz daha güçlenecek işte denge aynı kalacak.
Bravo Şöyle kestirmeden demek istediğini söyle canımı ye.Ben de makasın daha fazla açılmasından korkuyorum
Görünen köy ortada. Zoro nicelik ve nitelik olarak en fazla p-up alacak kişi. Ee bunun sonuçları da ola ak haliyle.Bravo Şöyle kestirmeden demek istediğini söyle canımı ye.
Anlıyorum hocam. Korsanlar kralı olacak ana karakterin altındaki adam ondan daha güçlü.Görünen köy ortada. Zoro nicelik ve nitelik olarak en fazla p-up alacak kişi. Ee bunun sonuçları da ola ak haliyle.
"Altı-üstü" sizin oluşturduğunuz bir algı. Yoksa biz sizin tabirle altını da görüyoruz üstünü deAnlıyorum hocam. Korsanlar kralı olacak ana karakterin altındaki adam ondan daha güçlü.
Bakalım nerede batırıp, Zoro'yu yüceltmeye başlayacak diye okudum konuyu ama kör göze parmak yapmasaydın bari. Şurayı çıkarırsak güzel konu olmuş, eksik bulduğum yeri; Trio'nun hocalarına değinmen iyi olurdu.Bu konuyu açma sebebim kişiler arasındaki kıyaslamaların çok sığ ve genel geçer şekilde ele alınması, çok kalıp ifadelerle(Luffy kaptan olummm gibi), çok basit şekillerde(Zoro-Sanji Kapakta şöyle çizilmiş bunlar denk adamlar gibi) tartışılmasıdır. Bir ton güç unsuru ve bu güç unsurların niteliksel olarak önemleri söz konusuyken sadece 2 tane sayı paylaşıldı diye (douriki meselesi) karakterlere pay biçme gafletine düşmeyin.
İki ana karakter mi ? Mangaka sensin galiba ama hakkını verelim güzel noktalara değinmişsin. Ellerine sağlık"Altı-üstü" sizin oluşturduğunuz bir algı. Yoksa biz sizin tabirle altını da görüyoruz üstünü de
Luffy Naruto ise Zoro Sasuke'dir. Siz fark etmeseniz de iki ana karakterli bir seri bu
Eyvallah.İki ana karakter mi ? Mangaka sensin galiba ama hakkını verelim güzel noktalara değinmişsin. Ellerine sağlık
Luffy, genel olarak dövdüğü(!) kişilerin seviyesine 1 arc sonra geliyor. Yarın Zoro'yu dövse Zoro'nun seviyesine 1 arc sonra gelecek demektir benim gözümde. Benlik bir sıkıntı yokJimbei'nin ölmeden gelmesiyle Canavar üçlü Zoro, Sanji, Jimbei olarak değişti. Artık Imparator Luffy ve üç kumandanı oldu. Zoronun arayı açtığı tek karakter şuanda Sanji ve konuşmalarından anladığım kadarıyla bizzat mangaka Luffy'ye Zoro'yu dövdürtse gene fikrin değişmez.