Makarna falan mı dağıtacak Zoro seçim vaadi olarak ?Zoro bu lüzumsuz kıtlığı ortadan kaldıracaktır hahaha
Makarna falan mı dağıtacak Zoro seçim vaadi olarak ?Zoro bu lüzumsuz kıtlığı ortadan kaldıracaktır hahaha
Jack hayatının dayağını yiyecek heheheeKıt kanaat geçinen Wano halkının kurtuluşu olacak diyorsun yanishshshsh
Hahaha Mamut eti dağıtacak işte. Bu devirde et yemek lüks lüksMakarna falan mı dağıtacak Zoro seçim vaadi olarak ?
Birileri hayatının dayağını yiyecek ama Jack mi jeck cek mi bilemiyorumshshshh O günü dört gözler bekliyorum. Buralar baya eğlenceli olacak shshshshJack hayatının dayağını yiyecek hehehee
Eskisi gibi üslublu yazan kalmadı. Bir samimiyet vardı.Hakkaten bende üzüldüm o mesaja. :/ Yalnız artık amanedenin neler hissettiğini anlamışsındır herhalde.
O Jack'in zamanı doldu zaten. Zou dan beri orada burada dolaşıyor. Zoro buna gerçek bir canavar nasıl olunur gösterecekBirileri hayatının dayağını yiyecek ama Jack mi jeck cek mi bilemiyorumshshshh O günü dört gözler bekliyorum. Buralar baya eğlenceli olacak shshshsh
Koka ile Zoro gömen varsa mesajımı okuyunuz.Shutenmaru diyorum yılların samurayı nerede hani bu adam kokanın baş harfini bilmiyor gibi görünüyor.Bir ara okuyacağım teşekkürler.
Bir yerden sonra en az güç artışı yaşayan isim Zoro'dur.Adamın ihtiyacı yok.Çünkü Shabondy adalarına 2 yılda en çok güç artışı yaşamış kişi olarak döndü.
Koka meselesine gelince Zoro boşa gömülüyor.
Jack'i çizen Shutenmaru Jack onu keserken koka bastı mı ? Veya dövüşün herhangi bir noktasında koka kullandı mı ? Bu adam yapmamışken Zoro niye eleştiriliyor.Sebep belli toprak atmak için.
Aynen üslup önemli.Ateşli tartışmalarda her iki tarafta celallenebilir kendini kaptırabilir çok yaşadık bunları Luffy ve Doffy tayfası olarak ama sınırlar da netti.Eskisi gibi üslublu yazan kalmadı. Bir samimiyet vardı.
Silahlanması yetersiz olsa koka basar ama rakibine göre/saldırıya göre zayıf kaldığı için deşilir. O yüzden yetersiz olduğu için basamıyor diyemezsin.Yine neyin cevabını bekliyorsun?
Ya gözlemi ya silahlanması yetersiz veya vücudunun farklı yerlerine basmayı beceremiyor ya da mallığından. Seç birini!
Zoro ne yaparsa yapsın seri sonuna kadar güç bakımından Luffy'nin yanına bile yaklaşamayacak. En iyi kılıç ustası olsa bile her zaman Sanji ile karşılaştırılacak.