Alpamis 11 Tem 2017 #471 @Magmana Ben her zaman uzlaşmaya hazırım. Kata'yı belki de sevebilirim en azından saygı duyabilirim sorun yok. Yeter ki saygı çerçevesinde olsun her şey.
@Magmana Ben her zaman uzlaşmaya hazırım. Kata'yı belki de sevebilirim en azından saygı duyabilirim sorun yok. Yeter ki saygı çerçevesinde olsun her şey.
Count Alucard 11 Tem 2017 #472 Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadeleleri gibi son haftaya kadar durum belli değil.
Visums 11 Tem 2017 #473 @Korsanlar ''Kralı'' Güncelde değilim karakteri bilmiyorum ama senin hatrına basayim oyu.
Alpamis 11 Tem 2017 #476 Bon Clay gibi bir tane daha reyiz OP aleminde görmedik. Serinin en fedakar isimlerinden biri. Arkadaşlığa sonuna kadar inanan biri...
Bon Clay gibi bir tane daha reyiz OP aleminde görmedik. Serinin en fedakar isimlerinden biri. Arkadaşlığa sonuna kadar inanan biri...
DonquixoteRosinante 11 Tem 2017 #479 Densetsu no Samurai dedi ki: Helal olsun lan Katakuri'ye. Adam bir arcta bu kadar tutulmuş Genişletmek için tıkla ... Adamın serideki bütün karakterlerden farklı bir havası var tutulması normal.
Densetsu no Samurai dedi ki: Helal olsun lan Katakuri'ye. Adam bir arcta bu kadar tutulmuş Genişletmek için tıkla ... Adamın serideki bütün karakterlerden farklı bir havası var tutulması normal.
Shakan 11 Tem 2017 #480 Oy değiştirme var o yüzden 3karakter çıkıyor, eşitlik oluyor deniliyordu. Oy değiştirme yok yine eşitlik var.
Oy değiştirme var o yüzden 3karakter çıkıyor, eşitlik oluyor deniliyordu. Oy değiştirme yok yine eşitlik var.