Hacı şimdi tekrar bakBen bu görüntüye hiç ısınamadım. :/
Hacı şimdi tekrar bakBen bu görüntüye hiç ısınamadım. :/
Şu tartışmaya ben girsem yaygara yapardın, Yöneticiler görmüyor mu falan filan, hazır yeri gelmişken söyleyeyim de içimde kalmasın neyse.Tartışmalardan psikolojim çok kötü etkilendi.
Bon-chan' a oy verin. :/
Doğru. Ikisini de seviyorum çünkü forumdan tanıdığım kadarıyla ve seninle aynı şeyi yapmıyorlar ondan. Bazen üyeleri şaka dışında ezikliyor veya op dışında bir konuda gereksiz fazla atar yapıyorsun. Bu ise bir op tartışması. Sınırlar aşılmış doğrudur fakat seni op tartışması için şikayet etmedim, ettiysem de şu sınırın da üstüne çıkmıştır yoksa garezim yok durduk yere bir şey yapacak değilim sana ki yapmıyorum da uzun zamandır farketmissindir. Öyle işte kendimi ifade edeyim dedim.Şu tartışmaya ben girsem yaygara yapardın, Yöneticiler görmüyor mu falan filan, hazır yeri gelmişken söyleyeyim de içimde kalmasın neyse.
Hacı üç oy hakkı olduğu için böyle. Yüzde yüz etmesi için tek oy hakkı olması lazım sanırım :/@Mercury Bu oranların toplamı neden 100'den fazla yapıyor?
%250 falan yapıyorHacı üç oy hakkı olduğu için böyle. Yüzde yüz etmesi için tek oy hakkı olması lazım sanırım :/
Sanırım yüzde 300 olmamasının sebebi boş oylar%250 falan yapıyor
Biraz daha sabretmesi gerekiyor reyizin. Luffy'nin yolu bir kez daha Impel Down'a düşecek. Çekip kurtaracak reyizi o mapustan.Oyumu sadece Bon-chan'a verdim. Kendisi en sevdiğim 3. karakter zaten. Umarım Hasır Şapkalara katılır bir şekilde