Temmuz 2020 de çıkarır herhalde. Bir de türkçesini beklemek var tabii. O zamana kadar öğrenirim ingilizceyi herhalde. xd
Ben de öyle diyorum. Bu sene hazırlık da okuyacağım. Resmen kitaba hazırlık yapıyorum sjdksöfjskTemmuz 2020 de çıkarır herhalde. Bir de türkçesini beklemek var tabii. O zamana kadar öğrenirim ingilizceyi herhalde. xd
Bence Patrick de üç kitabı da yazmıştı ama tutunca hikayeyi genişletmeye çalıştı ve eklediği kısımları ilk yazdığı kikaye ile çelişkiler oluştu bu yüzden de bu sorunlarla boğuşuyor. Aynen martin gibi.Benim elemanla Martin arasında ki tek fark biri durmadan röportaj verirken diğeri canlı yayın açıp oyun oynamak. İkisi de bitiremedi bir türlü kitapları. Bunun sebebi de mükemelliyetçilik. En azındab Patrick için. Okuyucularının beklenti seviyesi arşa eriştiğini bildiği için ve bekleneni vermek için hikayeyi yazıp siliyor durmadan. Umarım yakın zaman da tatmin olur kitabından:/
Ben sözde C1 seviyesindeyim. Kelime bilgisi B1 xdBen de öyle diyorum. Bu sene hazırlık da okuyacağım. Resmen kitaba hazırlık yapıyorum sjdksöfjsk
Kral katili Güncesi okumayan bakmasın lütfen.
Ayrıca unutmayalım ki bu 3 kitap Kvothe'nin geçmişini anlatıyor. Ve bu adam daha 7liden intikamını almadı. Bunun için yeni bir kitap lazım haliyle. Ki sempati yapamadığını da unutmamak lazım. Olur da Chandrialılar'ı yenecek olursa, bu Amyr'ler sayesinde olacaktır.
Sözde C1 seviyesinde olduğuna nasıl kanaat getirdin? Bu arada asoiaf için yeterli değil bence.Ben sözde C1 seviyesindeyim. Kelime bilgisi B1 xd
Kursa gittim. Sınavı hoca torpiliyle geçtim. Yazın çalışırım dedim. Çalışıyorum ama hala gerideyim.Sözde C1 seviyesinde olduğuna nasıl kanaat getirdin. Bu arada asoiaf için yeterli değil bence.
2. kitaba normalde olmayan karakter ve olayları ekledi. Bir röportajında diyordu bunu. Ekledikten sonrada bu karakterlerle ne yapacağına karar veremedi. Sonrada başladı 3. kitabın hikayesiyle boğuşma. 8 yıldır memnun olmadı hikayesinden. Daha önce 3. kitabı bitirdiğini ama tatmin olmadığı için yeniden başladığını söylüyordu. Ha bence bunlar bahane değil. Sanderson'uda görüyoruz. Adam her yıl en 1 kitap yazıyor ve yazdığı kitaplar bunların kitapları kadar iyi. Özellikle bu sene 3.'sü çıkan Fırtınaışığı Arşivi fantastik edebiyatın ağır toplarına girmeye aday bir seri.Bence Patrick de üç kitabı da yazmıştı ama tutunca hikayeyi genişletmeye çalıştı ve eklediği kısımları ilk yazdığı kikaye ile çelişkiler oluştu bu yüzden de bu sorunlarla boğuşuyor. Aynen martin gibi.
Yapma etme reyiz. Bütün tadı almadan olur mu hiç!? Olayları netten baksan da anlarsın zaten. Pov'lara baktın mı sen? Onlarla idare et biraz.Kursa gittim. Sınavı hoca torpiliyle geçtim. Yazın çalışırım dedim. Çalışıyorum ama hala gerideyim.
İyice bütün tadı almaya gerekmiyor yav. Olayları öğrensem yeter. Sabrım kalmadı.