Ned ne yapmış ki. :/Yalnız Ned'in yaptığı ben de kötü etki yarattı.:S Bu arada serinin başından beri Jon'u tutarım.
Jon adamdır.
Ned ne yapmış ki. :/Yalnız Ned'in yaptığı ben de kötü etki yarattı.:S Bu arada serinin başından beri Jon'u tutarım.
Evet.@ch3rl0b11n
World of ice and fire kitabında mı anlatılıyor bu olay?
3.Bölümde şu övülen şövalyeyi o şekilde arkasından bıçaklanmışken öldürmesi hoşuma gitmedi. En azından orda onu öyle öldürmemeliydi bence.Ned ne yapmış ki. :/
Jon adamdır.
Napsın adam oraya kardeşini kurtarmaya gelmiş, vakit kaybedecek durumda değil. Adam da boğazından bıçaklanmış, zaten ölmüş. Sadece bitirici darbeyi yapıyor. Belki de kendi kanında boğulup daha fazla acı çekmesin diye direkt öldürmüştür.3.Bölümde şu övülen şövalyeyi o şekilde arkasından bıçaklanmışken öldürmesi hoşuma gitmedi. En azından orda onu öyle öldürmemeliydi bence.
Öyle ise başka hacı. Dizinin işi ise. Bu yaptıklarını söylemen güzel oldu. Mezar kazmak, baş sağlığı olayı.Napsın adam oraya kardeşini kurtarmaya gelmiş, vakit kaybedecek durumda değil. Adam da boğazından bıçaklanmış, zaten ölmüş. Sadece bitirici darbeyi yapıyor. Belki de kendi kanında boğulup daha fazla acı çekmesin diye direkt öldürmüştür.
Gel gelelim bunlar dizinin işi, yani teknik olarak var olmayan hayal ürünü sahneler.
Kitapta dövüş bittikten sonra Ned ölenlerin hepsine elleriyle mezar yapıyor, hepsini layıkıyla gömüyor. Ardından Arthur'un kılıcını bizzat evine götürüp ailesine teslim ediyor, öldüğünü haber veriyor ve baş sağlığı diliyor.
Sırf muamma bi sahne için Ned gibi reyiz adama böyle şeyler denir mi. Hani yaptığı da gayet sıradan bir şey. :/
Kitabı İngilizce mi okudun?Evet.
Ana seride sadece adı geçen olayları ve karakterleri detaylandırıyor biraz işte.
Hayır kitabı okumadım. Sadece parça parça bazı bölümlerini veya derlemelerini okudum.Kitabı İngilizce mi okudun?
Evet, net açıklamaları var artık tamamen farklı yoldan gideceğiz diye. Hatta farklı yoldan gidip aynı finalde buluşacağız gibi bir şey demişlerdi. Yani kısmi benzerliği geçtim, çıkacak kitapla tamamen farklı olabilir her şey. Kitabı beklemeliyiz bunun için. :/dizi ve kitap ayrıldı onu biliyoruz ama kesin bi açıklama var mı ? dizi ve kitap artık bambaşka gidecek şeklinde. çünkü dizi gittikce batırıyor. az biraz dikkatli izleyen birisi kitabı geçtikten sonra olayların ne kadar berbatlaştığını anlayabilir. ha martin de kitapta böyle hızlıca karakter harcar mı bilemem. ama o kadar önem verilen ulukurtların bile böyle öldürülmesi yanlış. sanki dizinin bütçesi yetmemiş de apar topar oyuncuları diziden çıkarıyormuş gibi öldürüyorlar. hızlarını alamasalar flashbackteki ned'i falan da öldürecekler. dizide bişeyler yanlış izlenimi veriyor bana. bilemiyorum.
belki hodor'un, yaz'ın, tüylü köpek'in, çocuklar'ın öldürülmesi sinirlerimi bozdu :/ hepsi öldü yaz niye öldü. hodor niye öldü. AAAAAĞĞĞ geri verin onları :'(
bence buradan devam etmemize de gerek yok ya neyse. diziyi izledim dizi başlığında konuşurum. arienne bölümü hakkında konuşacak olsaydım burada konuşurdum. neyse neyse.Şu mesajı baştan buraya yazacaktım da neyse artık. :/