Ryuk
Aegon ve Dany hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Allah göstermesin bir de bu ikisi bir araya gelirse South Park'taki kibir bulutu olayını yaşarız kitapta.
Dany zaten bildiğin Kezban, arada bir iki güzel şey yapıyor sadece. Aegon'dan da hiç bir şey beklemiyorum ben açıkçası, telef olup gidecektir kurtların elinde. 6. kitap için beklentimin yüksek olduğu karakterler Tyrion, Jon ve Victarion. Jon'un öleceğini sanmıyorum ama bir sakatlık geçirebilir. Ama yine de her şeyi beklerim Martin'den, ters köşe yapmayı çok seviyor, küfür yemeyi çok seviyor adam.
Stannis ise dediğin gibi adil ve karizmatik olmasına rağmen çok katı. Bu katılığı onun sonu olacak gibi görünüyor. Açıkçası onun galip gelip Batı Diyar'ı yönetmesini isterim. Zaten meşru kral da o.
Gel gelelim en önemli noktaya. Bu hikayeler içinde en büyük rolleri Varys ve Serçeparmak oynuyor. Birbirlerinden habersiz Batı Diyar'ı satranç tahtası yapmış oynuyorlar resmen. Gidişat son olayla birlikte Serçeparmak aleyhine döndü, ne olacağını kestirmek zor.
Şu Ak Gezenler artık arzı endam etse de olaylar nereye varacak bir görsek. 5 kitaptır iz yok elemanlardan. :/
Başlık ismini de sanırım sadece yetkililer değiştirebiliyor, online olan birinden rica edebilirsin.