Isı meyevesi gücüyle denizi ısıtmış, balıkadamlar dezavantajlı. Normalde karada dövüşse Alaaddin'le falan kapışıyor anca![]()
Hiç olur muBak Holdem ayarı Oven bu

Gelenden geçenden ayarı yemeside cabası. Üstelik Sanji diable kullanmadan uçuruyor bunu.
Isı meyevesi gücüyle denizi ısıtmış, balıkadamlar dezavantajlı. Normalde karada dövüşse Alaaddin'le falan kapışıyor anca![]()
Hiç olur muBak Holdem ayarı Oven bu

Holdem'de kesinlikle dediğim ve attığım şeyleri yapabilirdi zaten diyorum ben de.Alaaddin>Holdem'i tokat manyağı yapar orasıda ayrı bir konu tabii.Isı meyevesi gücüyle denizi ısıtmış, balıkadamlar dezavantajlı. Normalde karada dövüşse Alaaddin'le falan kapışıyor anca![]()
Hiçbirinde Sanji'nin gözlem hakisine yakın bir şey görmedik. Armamentleri olduğu bile meçhul.Dressrosa’daki yan dövüşlerden en güçlü vs açık ara zoro vs pica’ydı. Zaten luffy’den önceki son vs olmasından da belli.
Onu geçtim robin’in bile cavendish karşısındaki halini gördük, barto taptı kadına.
Filo’da sanji’den güçlü adam olmasına imkan yok. Sanji’nin kardeşleri de en az sanji gücünde. Ryuuji ve ichiji daha güçlü duruyor. Niji en az denk. Sadece yonji daha güçsüz.
Bu karakterler bi de sanji seviyesinin üstüne kıyafet giymiş. Sitede “kıyafet giyince sanji zoro seviyesine çıkmıştır” diyen boldu (yeni kılıçtan önce tabi). Öyle düşünün.
Ordu olarak zaten baya güçlüler. Filo’nun ordusunun şansı yok. Komutanlara baksan germa kardeşlere karşı şansı yok. Luffy’nin sanji seviyesi 5 takipçisi olduğuna inanmıyorum.
Kendi içinden geçebilir Germa. Judge deney yaptığı için kaburgaları yokmuş hiçbirininGerma içlerinden geçer.

Obsesif üyemiz müthiş troll yeteneğiyle güldürmeye devam ediyor.Kendi içinden geçebilir Germa. Judge deney yaptığı için kaburgaları yokmuş hiçbirinin![]()