Tombe'ye dair belgelerim var belki arkadaşlar. Ne malum Google'ladığım?Aratarak ben de bulurum
Tombe'ye dair belgelerim var belki arkadaşlar. Ne malum Google'ladığım?Aratarak ben de bulurum
Ben bu konuyu açmak için 1 ay in de yașadım adam konuyu sabotaj ediyorben onu sormak için mağaraya girdim adam aratarak bulmuş
Belki belge yok? Ne malum Google'lamadığın?Tombe'ye dair belgelerim var belki arkadaşlar. Ne malum Google'ladığım?
Ben miBen bu konuyu açmak için 1 ay in de yașadım adam konuyu sabotaj ediyor
Belki Tombe yok? Ne malum olduğu?Belki belge yok? Ne malum Google'lamadığın?
Yok yahu @amaneden kopya çekiyor ya ondan bahsettim :dBen mi
Affola. Konunun güvenirliliğini sağlamak adına konu banı talep ediyor ve soru sorma hakkımın hile sebebiyle düşmesinden dolayı da sorunun konu sahibi olan sana devredilmesini uygun buluyorum. Takdiri yüce gönüllü forumdaşlarıma kalmış elbette.Yok yahu @amaneden kopya çekiyor ya ondan bahsettim :d
Affola. Konunun güvenirliliğini sağlamak adına konu banı talep ediyor ve soru sorma hakkımın hile sebebiyle düşmesinden dolayı da sorunun konu sahibi olan sana devredilmesini uygun buluyorum. Takdiri yüce gönüllü forumdaşlarıma kalmış elbette.
Ben de onu söyledim zaten, cezasını da kendim önerdim. Kardeşim... Prompter mı kapandı?Haksızsın.
yarın gazetede bekliyoruz haberiniAffola. Konunun güvenirliliğini sağlamak adına konu banı talep ediyor ve soru sorma hakkımın hile sebebiyle düşmesinden dolayı da sorunun konu sahibi olan sana devredilmesini uygun buluyorum. Takdiri yüce gönüllü forumdaşlarıma kalmış elbette.