Tek attık.Değil
Evet
Tek attık.Değil
Evet
Ben söylemesem bile ben söylemişimdir. Tam öyle bir cümleKolay soru. @Tombe
Fişleniyoruz, tam bir Morgans, hakkını veriyorsun kuş beyTombe'ye dair belgelerim var belki arkadaşlar. Ne malum Google'ladığım?
Belki Tombe yok? Ne malum olduğu?
Vintage la buBen de sorayım 1 tane.
"Hayatta tutkuyla bağlı olduğum çoğu şeye karşı böyleyim. Sahip çıkarım onlara, savunurum. Kim ne derse desin ifade özgürlüğünden yanayım ben."
KingmisVintage la bu
Buna @Vintage Culture bile benim der nasıl kingin pardon Allen inBen de sorayım 1 tane.
"Hayatta tutkuyla bağlı olduğum çoğu şeye karşı böyleyim. Sahip çıkarım onlara, savunurum. Kim ne derse desin ifade özgürlüğünden yanayım ben."
yok ya ben son iki cumleyi kurmamVintage la bu
Ben de sorayım 1 tane.
Vintage la bu
Buyrun beylerBuna @Vintage Culture bile benim der nasıl kingin pardon Allen in
Hayatta tutkuyla bağlı olduğum çoğu şeye karşı böyleyim. Sahip çıkarım onlara, savunurum. Kim ne derse desin ifade özgürlüğünden yanayım ben.
Ben ara özeti kacirdimda bu King o malum olay yüzünden mi banlanmisti King kıyafeti olayından yoksa başka seymi kacirdimArdında da çorap muhabbetine girmişti zaten.
Ben ara özeti kacirdimda bu King o malum olay yüzünden mi banlanmisti King kıyafeti olayından yoksa başka seymi kacirdim