Uyuşturucu satmak doğru olmasa da adam kendi dahil piyasadaki herkesi sildi. Aslında haklı yani, helal olsun.
Niye?Bu arada Skyler White malum küfrü hak etmiyor.
Öyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..Her şeyi ailesi için yaptı, haklıydı. 9 oy
Adamım ağzıyla dediğini inkar ediyorlar ama absürt olan şu.. adam kendi dillendirmese bile o şıkkın o kadar oy almaması lazımÖyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..
Polis eniştesi yüzünden. Onun iş yerine gidiyordu arabayla, Gus'u merkeze çağırıyorlardı falan. Polise casusluk yaptığı düşünülüyordu.Walterla fring’in arası neden bozulmuştu?
@Monkey D. Luffy yine şaşırtmadı deseneAdamım ağzıyla dediğini inkar ediyorlar ama absürt olan şu.. adam kendi dillendirmese bile o şıkkın o kadar oy almaması lazım
Zaten herkes kendi için bir şeyler yapar. Ailem için, vatanım için yaptım diyenler boş yapıyordur. Oradaki 'm takısı ben'e yani yine kendi zatına gidiyor. O yüzden her şeyi yine kendi bağlı olduğumuz değerler için yapıyoruzdur.Öyle bi seçeceğin olması bile saçma adam açık açık diyor kendim için yaptım diye ..