Çıkmadı dahaKashin Koji'nin Jirayia olup olmadigi cikti mi? Okumuyorum ama merak ettim
Sasuke Kakashili bölüme de bak benim en sevdiğim filler bölüm oldu.Teşekkürler Aydenim hele şu son kısmı okuyunca heyecanlandım. Gai ve Kakashi kalp ben.
Çıkmadı dahaKashin Koji'nin Jirayia olup olmadigi cikti mi? Okumuyorum ama merak ettim
Sasuke Kakashili bölüme de bak benim en sevdiğim filler bölüm oldu.Teşekkürler Aydenim hele şu son kısmı okuyunca heyecanlandım. Gai ve Kakashi kalp ben.
Jirayia Sensei'nin yeğenidir umarım.Çıkmadı daha
Şunun yerine Jiraiya'nın gençliği yapılsa daha güzel olurdu. Boruto nedirKeşke Dragonball GT gibi hiç yaşanmamış saysalar şu seriyi. Sıfırdan düzgünce yapsalar.
Boruto aslında fikir olarak güzeldi. Fakat çakma Akatsukiler, çakma Sasuke ve iğrenç filler bölümler yerine Boruto boyut boyut gezse daha mistik takılsa harika olabilirdi.Şunun yerine Jiraiya'nın gençliği yapılsa daha güzel olurdu. Boruto nedir
Jiraiya değil. En azından mangasında.Kashin Koji'nin Jirayia olup olmadigi cikti mi? Okumuyorum ama merak ettim
Adam Jiraiya olsa orada olmazdı zaten.Bunlara rağmen hala Jiraiya çıkarsa bir daha Capon serisi takip etmem. Irkçılığa başlarım.
Yine Japon serisi takip etmem öyle bir durum olursa. Ya da jenerik shounenleri takip etmem diyeyim. Romance filan izlerim sadece.Adam Jiraiya olsa orada olmazdı zaten.
Yani orada Jiraiya olup kalabilmesinin tek nedeni hafıza kaybı gibi bir klişe olabilir. Dolayısıyla öyle bir laf etmesi de sorun olmaz.