Gaaranin shinobi alliance konuşmasını aç bakamSaske'ye düşüyorlardı ama. Gaara'ya karşı öyle bir şey de görmedik. İşini kumla mı görüyor anlamadık ki.
Gaaranin shinobi alliance konuşmasını aç bakamSaske'ye düşüyorlardı ama. Gaara'ya karşı öyle bir şey de görmedik. İşini kumla mı görüyor anlamadık ki.
Azıcık Gaara sama demişler yav. Kazekage diye oluyor o.Gaaranin shinobi alliance konuşmasını aç bakam
Animasyon olarak daha iyi Naruto'daki dövüşlerden. Ancak heyecan/hikaye vb işin içine girerse bir çoğundan kötü olur.@Dr. Hiluluk objektif ol. Bu dovusten daha iyi Naruto dovusleri nelerdir? Bence adamlar çok iyi yapmış
Bu da tam hali. Son kısımlar hariç muazzam.
IzlemeBayadır izlemiyorum ilk 10-15 bölümü izlemiştim galiba sadece. Bölüm biriksin diye bırakmıştım.
İzlenilecek durumda mı şu an? Yoksa bekleyeyim mi?
Beklemek sadece daha fazla bölümün birikmesine neden olur. İzlemeyeceksen sorun yok ama eğer günün birinde izleme niyetinde isen hiç durma başla. Hemen bitmeyecek çünkü, sonra yüzlerce bölüm zor gelir sana. Yavaş yavaş, ark ark izleyebilirsin, arklar kısa, basit ve biribiri ile alakasız. İzlemesi kolay bu nedenle.Bayadır izlemiyorum ilk 10-15 bölümü izlemiştim galiba sadece. Bölüm biriksin diye bırakmıştım.
İzlenilecek durumda mı şu an? Yoksa bekleyeyim mi?
Teşekkürler Aydenim hele şu son kısmı okuyunca heyecanlandım. Gai ve Kakashi kalp ben.Izleme
Sana özel Momoshiki arc oneriyim. Serideki tek güzel yer.
Sasuke'nin baba olma ile ilgili tek filler baya güzeldi. Orada Kakashi de var. 95. bölüm
Ayrıca Gai ve Kakashinin olduğu 3 5 bölümlük filler. Gerisi fasa fiso
Teşekkürler Bu arada arklar cidden birbiriyle alakasız mı?Beklemek sadece daha fazla bölümün birikmesine neden olur. İzlemeyeceksen sorun yok ama eğer günün birinde izleme niyetinde isen hiç durma başla. Hemen bitmeyecek çünkü, sonra yüzlerce bölüm zor gelir sana. Yavaş yavaş, ark ark izleyebilirsin, arklar kısa, basit ve biribiri ile alakasız. İzlemesi kolay bu nedenle.