Tobirama manyak iyi tasarıma sahip. Sasuke ergenine verdiği Tek Parmak ayarı gibisi daha gelmedi şu adamın.Boruto öyle bir rezillikki bana Uchiha spin offunu bile daha iyi olur dedirtiyor.
Hem spinn off ta Senju üstünlüğü yine görürüz.)
Tobirama manyak iyi tasarıma sahip. Sasuke ergenine verdiği Tek Parmak ayarı gibisi daha gelmedi şu adamın.Boruto öyle bir rezillikki bana Uchiha spin offunu bile daha iyi olur dedirtiyor.
Hem spinn off ta Senju üstünlüğü yine görürüz.)
Uch*haŞu seriye vakit harcayacaklarına Uchiha spin off yapsalar o bile daha iyiydi be
Agalar spoiler'a çıkmış panelleri Japon birine okutmuşlar. Bildiğin evren değişiyor. Bu kadar da ilerisi olmaz diyecesiniz.Ey Forumdaşlar! Bu bölüm bir başka bölüm olacak!!!!!!! Vaziyet alın buralar karışacak!!!!!!
berserk bitsin başalrım.Agalar spoiler'a çıkmış panelleri Japon birine okutmuşlar. Bildiğin evren değişiyor. Bu kadar da ilerisi olmaz diyecesiniz.
What if Naruto oldu bu arada. Naruto İruka sensei tarafından sahiplenilmeseydi ne olurdu ? konseptini göreceğiz
Gözümüzün önündeymiş ama biz fark edememişiz.
Aga..
Ōtsutsuki'lerin mekanına mı gidiyor? Mangasını okumuyorum ama animesini izliyorum güncel.Agalar spoiler'a çıkmış panelleri Japon birine okutmuşlar. Bildiğin evren değişiyor. Bu kadar da ilerisi olmaz diyecesiniz.
Hayır abi. Bir tane gacı çok OP bir şey yapıyor.Ōtsutsuki'lerin mekanına mı gidiyor? Mangasını okumuyorum ama animesini izliyorum güncel.