Premium versiyona geç bu mal bir şeye benziyorBana ısrar ediyor ölmedi diye.
Premium versiyona geç bu mal bir şeye benziyorBana ısrar ediyor ölmedi diye.
Yapay zekaya spoiler veren ilk insan. @Roronoa Zoro her şeyi animeden takip ettiği netleşti
sakuraya oy atanları yedim.Kişimoto'nun çizeceği kısa manga için yapılan anket bitti, kesin sonuçlar Nisan'da açıklanacak. Muhtemelen Minato kazandı
Aylardır günde bir oy hakkımız vardı. Bazen gaza gelip Sakura'ya ben de oy attım birkaç kere.sakuraya oy atanları yedim.
Muhteşem haber. Saçma salak göz güçleri yok aptal genler yok çakra sıçmak yok. Zeka, yetenek, soğukkanlılık ve adamlığın zirve noktası hocasının ilk göz ağrısıKişimoto'nun çizeceği kısa manga için yapılan anket bitti, kesin sonuçlar Nisan'da açıklanacak. Muhtemelen Minato kazandı
Anket sürekli güncelleniyordu, en son Minato birinciydi ama kapattılar ve sonuçlar Nisan'da açıklanacak dediler. Ben şüphelendim çünkü Japonya'da İtaçi açık ara birinciymiş. Sandıklara sahip çıkamadık. Bu durumda İtaçi de kazanabilirMuhteşem haber. Saçma salak göz güçleri yok aptal genler yok çakra sıçmak yok. Zeka, yetenek, soğukkanlılık ve adamlığın zirve noktası hocasının ilk göz ağrısı
Öyle bir şey olursa külotçulara sıçamAnket sürekli güncelleniyordu, en son Minato birinciydi ama kapattılar ve sonuçlar Nisan'da açıklanacak dediler. Ben şüphelendim çünkü Japonya'da İtaçi açık ara birinciymiş. Sandıklara sahip çıkamadık. Bu durumda İtaçi de kazanabilir
Öyle deme abi kırmızı gözleri var ve ailesini katletti havalı çar.Öyle bir şey olursa külotçulara sıçam
Itachi'den nefret etmiyorum. Ama sevseler bir Minato etmez.Öyle deme abi kırmızı gözleri var ve ailesini katletti havalı çar.