Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Her bölümü okuduğumda aha ortalık karıştı diyorum.Heralde bu bölümden sonra dahada diyemem böyle bir şey.Çünkü artık etrafta gezinen insansı 10 kuyruklu parçalar var.Eyvah!Güçlerine değinmiyorum bile bunlar Code'un sayesinde ışınlana biliyorlar.

Naruto Kyubiyi feda etti.Şimdi de kendisini feda etmesi gerekiyor belli ki.Yada belki Deamon kurtarıcımız olucaktir.Dünyayi bu tehditten koruyacak başka biri görmüyorum.

Peki şöyle bir soru sorayım.Birisi(Belki Amado), insansı on kuyruklu çakra klonlarından birini alıp sahte on kuyruklu jinchuriki haline getirebilir mi? Amadonun bilmediğimiz bir kozu daha var.Unutmayalim.

Bölümde en sevdiğim çarı görmekte çok güzeldi.Momo galiba Borutoyu delirtmeye çalışıyor.

Zaman atlamasına kadar sadece resimlere bakıp geçeceğim.

Umarım zaman atlamasından sonra karakterleri "bak ben şu otsutsukiden bu otsutsukiden güçlüyüp" deyip chunin sınavlarından daha düşük seviyede dövüşler izletmez. Yada şu cyborg ve robot işleri biter de orijinal shinobilik ile ilgili bir şeyler okuruz.

Bir de Sasuke ve Naruto'yu öldürüyorlar mı sakat mı bırakıyorlar aradan çekseler on numara olur. Adamlara yazık.

Ne yan karakterler düzgün işleniyor ne ana karakterler.
Galiba animede gösteriyorlar yan karakterleri. Onlar da ana hikayede devede kulak bile olmayacak kadar yer kaplıyor.

Kishimoto da zoraki yazıyor galiba. Millet o kadar düzelir dedi daha beter etti.

264. müthiş bölüm ile birlikte Kawaki Akademi'de arkı son hızla devam etti. Gecenin geç saatlerinde okuda keşfe çıkmak gibi ürkütücü bir deneyim tüm şinobi adayları için güzel bir eğitim oldu. Himawari byakugan'ı aktif bir şekilde kullandı. Hinata bir şeyler öğretiyor gibi. Öte yandan Kawaki ile Kae acı bir sona doğru ilerliyor. Kae'nin bir kardeşi varmış, yani Kae tek varis değil. Böylece ölmesi daha kolay bir hale geldi. Muhtemelen kardeşini destekleyenler tarafından katledilecek ve Kawaki için acı bir deneyimin kurbanı olacak. Heyecan dorukta.

265. müthiş bölümde Kawaki ve Arkadaşları tehlikeli ormanda muhteşem bir uygulamalı eğitim günü geçirdiler. Kawaki prenses Kae'yi koruyayım derken kendi takımını boşladı ve Soul ile Harika gerekeni yaptı, Kawaki'yi tokatladılar. Kawaki'nin düştüğü haller ve yaptığı hatalar karakteri adına büyük bir gelişim oldu. Takım çalışmasını ve arkadaşlarının önemini kavrayarak daha da güçlü bir hale geldi. Öte yandan ortaya çıkan tehlikeli alev ayısını yenen Kawaki öğrenci Konaşi için artık bir usta figürü. Ancak Hana-sensei bir alev ayısını bile yenemeyerek öğrencileri gözünde kötü bir duruma düştü. İleride kendise itabar iadesi yapılması gerekecek. Ylanız suikastçiler hala gölgelerde saklanıyor ve ortaya çıkmadılar. Gelecek hafta bir kaçırılma söz konusu ancak Kae dahil değil. Himawari kaçırıldı ve böylece heyecan dorukta.

266. müthiş bölümde Himawari ile Osuka kaçırıldı. İnsan Himawari milleti tokatlasın diye bekliyor açıkçası ama netice olarak Himawari eski bir genin olan hayduttan tokatı yedi. Neyse ki Kawaki olaya dahil olarak haydutu etkisiz hale getirdi. Bu kaçırılma olayında eski şinobilerin ve akademiyi bitiremeyenlerin hazin sonuna parmak basıldı. Aç ve işsiz kalıp kötü yola düşüyorlar. Bunun sonucu Konoha'da bir taraf zenginlik içinde iken diğer taraf açlık içinde kalıyor. Naruto dünyayı değiştiremediği gibi kendi değişmiş ve bu sisteme entegre olmuş. Yazık oldu hayallerimize. Öte yandan Osuka'nın ailevi sorunları tatlıya bağlandı ve hikayesi büyük ölçüde tamamlandı. Artık Osuka ve Neon destek karakterler olarak eylemlerine devam ederler. Belki Neon'dan bir hikaye gelebilir. Haftanın en heyecan verici kısmı ise sonunda suikastçiler ucundan da olsa ortaya çıktı. Gelecek hafta ise sınıfta cosplay partisi yapacaklar. Heyecan dorukta.

267. müthiş bölümde Akademi öğrencilerinin yaptığı Sannin tiyatrosu ile birlikte Konoha'daki sanat faaliyetleri gösterilmiş oldu. Özellikle Osuka'nın Oroçimaru performansı çok iyiydi. Öte yandan görünen o ki yeni nesil geçmişi az çok biliyor ama geçmişe yapılan çok büyük bir karartma var. Sarada bile Uçihalara ne oldu bilmiyor, Dünya Savaşı'nda olay ne idi kimse bilmiyor. Konoha Naruto yönetiminde sansürcü ve baskıcı bir rejime sahip ama renkli bir dünya ile bunu gölgeliyorlar. Sanırım eski Japonya'nın yönetimin zoru ile modernize edilmesini temsil ediyor bu tablo. Suikastçiler de artık oyuna dahil oldu. Heyecan dorukta.

Manga 73.bölüm çevirisi çıktı. komplo teorileriyle şunlar olacak bunlar olacak derken
hiç de tahmin edemeyeceğimiz şeyler oldu, aynı evde yaşama olayı nasıl işleyecek ve ilerleyecek merakla bekliyorum.

En sevdiğim en karizmatik ootsuki geri dönüş yapıyor
Fakeydi galiba 73.bölümde böyle bir şey yoktu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık