Yamuça, evet. Büyük umutlarımız vardı Konohamaru için ama eğer Konohamaru görünüyorsa dayak yer. Durum bu, hikayedeki olayı bu.Konohamaru bu serinin Yamchası mı? Takip etmiyorum da.
Yamuça, evet. Büyük umutlarımız vardı Konohamaru için ama eğer Konohamaru görünüyorsa dayak yer. Durum bu, hikayedeki olayı bu.Konohamaru bu serinin Yamchası mı? Takip etmiyorum da.
Böyle minik detayları Asya tarafı nedense atlamayı çok seviyor, oyun, anime, manga, vd. Detay konusun da batı bir tık daha iyi gibi geliyor bana.215. müthiş bölümde büyük savaş başladı ama favori İşşiki sahnem olan İşşiki'nin nezaket ile Konoha vatandaşlarına Kawaki!nin yerini sormasını atlamışlar. Oralar güzeldi ama yediler. Mangayı değiştirmeseler, birkaç güzel ve yerinde ekleme yapsalar çok daha iyi olacak ama peh. Heyecan dorukta.
Konoha ilk defa bu duruma düşmedi ?.
Rock lee'i öyle yatmış bir şekilde görünce harcanması aklıma geliyor.
Hayır, kullanmadı. Yalnız son öne çıkışında Doton kullandı. Daha öncekinde suiton kullanmıştı. Mokuton Doton ve Suiton ikilisinden geliyor. Yani yolunu yaptılar. Bir sonraki ön plana çıkışında mokuton kullanabilir diye düşünüyorum.Moegi mokuton kullanmadı mı hala? @Riful