Sayfaları okumadan direk geçerek mi geldin ?Mangasını tekrar okudum 3 saat içinde tekrar güncele geldim tavsiye ederim
Sayfaları okumadan direk geçerek mi geldin ?Mangasını tekrar okudum 3 saat içinde tekrar güncele geldim tavsiye ederim
Hızlı hızlı okudum boş muhabbetleride geçtim falanSayfaları okumadan direk geçerek mi geldin ?
Serinin mangası zaten aylık yayınlandığı için pek boş muhabbet yok.Animesine kıyasla daha iyi olduğu bazı yönlerden biri bu.Hızlı hızlı okudum boş muhabbetleride geçtim falan
İşte boş muhabbetten kastığım Boruto'nun: ''bABam buGüN eVE gELmİyOr hÜÜü aPtAL aDaM'' diye söylenmesiSerinin mangası zaten aylık yayınlandığı için pek boş muhabbet yok.Animesine kıyasla daha iyi olduğu bazı yönlerden biri bu.
Law'ın bütün ailesi ve arkadaşları öldürülmesine rağmen hala dik başlı durup şu veledin babam benle ilgilenmiyor tripleri ile salak saçma hallere girmesi insanın sinirini bozuyor.İşte boş muhabbetten kastığım Boruto'nun: ''bABam buGüN eVE gELmİyOr hÜÜü aPtAL aDaM'' diye söylenmesi
Umarım bir gün babasının ve köyünün değerini anlarLaw'ın bütün ailesi ve arkadaşları öldürülmesine rağmen hala dik başlı durup şu veledin babam benle ilgilenmiyor tripleri ile salak saçma hallere girmesi insanın sinirini bozuyor.
Babasının değerini umarım anlar ama Hyuga'ları köleliğine göz yuman ve kendinden olmayan herkesi dışlayan şerefsizlerin köyünün değerini anlamasada olur.Umarım bir gün babasının ve köyünün değerini anlar
Yaşıyor, zamanında Sasuke'ye yaptığının aynısını yapmıştı Momoshiki'ye de.Bee yaşıyor mu
TeşekkürlerBölüm yarın 19 şubatta çıkıyor ama çevirisi 20-21 şubatta çıkar