Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

O tanrıyı kesinlikle göstermeleri lazımdı çok önemli bir figürü göremedik . Onun haricinden en büyük efsaneler içinde olan Naruto ve Sasuke dönemi kapanmış oldu artık emekliğe ayrılacaklar. ikisi de bilge olarak yollarına devam edecekler.
 
220. müthiş bölümde anime yerinde dolgular ile mangayı güzel tamamladı. Boruto'nun Momoşiki olmasına 6 ayı kaldı ancak Amado geciktirici hap ile günü kurtardı. Öte yandan Naruto'nun içine düştüğü ikilem güzel yansıtıldı. Boruto'yu feda etme durumu gerçekten de mümkün olabilir gibi duruyor. Kawaki'nin düşman olası da buraya bağlanabilir. Boruto'yu feda eden köy, Boruto'yu kurtarmak isteyen Kawaki senaryosu doğabilir. Gelecek hafta çuunin sınavları ile birlikte heyecan dorukta.
 
Bu bölümde aslında çokta fazla birşey görmedik.Ancak benim gelecek bölümle ilgili şu beklentim var:

Boruto bildiğiniz gibi Amado'nun vermiş olduğu ilaçları kullanarak Karmayı bastırabileceğini düşünüyordu.Ki ben bir sonraki bölümde ilaçların etkisiyle Boruto'nun Karmasının deaktif olacağını ve kullanamayacağını düşünüyorum.

Yani Code karşılaşmasının uzun süreceğini düşünmüyorum.Kawaki'nin mecburen Code ile birlikte köyden ayrılacağını düşünüyorum.Boruto'ya birşey olmaz çünkü Naruto bir şekilde Boruto ve Code karşılaşmasının sonuna doğru bulur Boruto'yu.

Kısacası Naruto geldiği an Code ve Kawaki birlikte gider.
 
Boruto'nun iki gözü de açık, boynuz değişim falan da yok. Yani ne Momoşiki ne de Boruto tam kontrole sahip. Şu an ikisi de uyanık. Aslında eğer şimdi gücünü kontrol edebilir ise ilk bölümdeki büyük hali ile aynı durumda olacak. Epey büyük bir ilerleme bu hikaye adına.

Öte yandan hikaye adına Naruto ve diğerleri çöpleşmeye devam ediyor. Çakrayı takip edemiyorsanız Hyuuga klanı var, sennin modu var, o var bu var. Konoha yönetimi sallantıda. Hyuuga darbesi yakındır. H*r*z*n'e laf ediyorduk ama adam gerçek bir şinobiydi :(
 
221. müthiş bölümde yeni nesli tekrardan izledik. Kısa kesmeler kötü oldu. Şöyle uzun bir sınav arkı yapsalar güzel olurdu ama olmadı. Kalın kaş klanı serbest düşüşe devam ediyor. Sevdiğim takımlardan 40 da tümüyle elendi ? ama Tsubaki reyiz'i savaşırken göreceğiz. Küçük Kakaşi de mücadele verecek. Bu teke tek savaşları güzel yaptılar. Heyecan hiç olmadığı kadar dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık