gelecekse Ryokugyu gelmeli.Tek amiral gitmez aslında ama Ryo orda olmalıAdamdır. Wanoya gelse de şu Supernovaları gene teklese keşke
Seviliyorsun amiralim
''Ooo çok tehlikeliii'' derdiSuratına sağlam bir tekme yese surat ifadesi nasıl olur merak ediyorum.
Sonuç: Morali bozulmuyor artık.Düşündükçe moralim bozuluyor ya:/
Çok özel bir sesti.
Bunu görmemiştim pardongelecekse Ryokugyu gelmeli.Tek amiral gitmez aslında ama Ryo orda olmalı
bana kalırsa o karşılaşmada kumandanlar kaçtı ve ölen olmadı.Bunu görmemiştim pardon
Ryo devrimcilerden fırsat bulur da gelir mi bilmiyorum. Aslında devrimciler ile savaş varken Wanoya amiral yollamamalari lazım aslında ama işte. Bakalım görelim
Marineford 2 çekilir. Gerek yok.bana kalırsa o karşılaşmada kumandanlar kaçtı ve ölen olmadı.
Aslında evet kumandanlar gelmesine ve yüksek ihtimal kaçmış olmalarına rğmen her ihtimale karşı Marijeois'te kalabilirler.Bu sayede Denizcilerin Wano'ya gidememesi için sağlam bir dayanak olur.Oda aslında güzel düşünmüş
Ama belki de esir alınmışlardır xd Luffy'nin Sabo'nun esir alındığını duyduğunda ne tepki vereceğini merak ederim
Koramiralleri daha güçlü yapsalar keşke.Momonga sağlam aslında ama güçlü koramirallerin sağ kol veya ona yakın derecede olmasını isterdim.Marineford 2 çekilir. Gerek yok.
Kizaru Wanoya tek gelse Momonga ve bir kaç koramiraller ile beraber. Iyi olur.