Animede tekrardan çıkacağı bölüm yaklaşıyor. Kim seslendirecek acaba çok merak ediyorum.
Madara, Kizaru gibi bir gevşeğe çok ağır gelir. Madara daha çok kendini kami yerine koyan, kibirli, felsefe kasan, über güçlü adamlar için uygun. Im erkek ise Madara ona gidebilir misal.çok yetenekli seslendirmeler var acaba diyorum Madarın sesi nasıl oldurdu yada Netero'nun sesi bakalım kim gelecek
Netero'nun sesi uyabilir de tam da @Densetsu no Samurai 'ın dediği sebepten dolayı, Madara gitmez ona.çok yetenekli seslendirmeler var acaba diyorum Madarın sesi nasıl oldurdu yada Netero'nun sesi bakalım kim gelecek
Uzun zaman önce yazmışsın ama görünce takıldım l ile usoppu seslendiren kişi hxh de feitanı seslendiriyor. Kenpachinin sesi ile de sakazuki ve gintamadaki madao nun sesi aynıBenzetememiş olman adamın ne kadar yetenekli olduğunun kanıtı. Death Note'daki L ile Usopp'u seslendiren de aynı kişi mesela.
Düşündükçe moralim bozuluyor ya:/Animede tekrardan çıkacağı bölüm yaklaşıyor. Kim seslendirecek acaba çok merak ediyorum.
Tüm one piece,takip edenler merak ediyordur bence.Suratına sağlam bir tekme yese surat ifadesi nasıl olur merak ediyorum.
Sanji'ye bir gönderme mi? varSuratına sağlam bir tekme yese surat ifadesi nasıl olur merak ediyorum.
Yok o amaçla yazmamıştım aslında. O an içimden tekme yazmak geldi sadece.Sanji'ye bir gönderme mi? var