Alpamis
Aokiji
Güzelmiş
Güzelmiş
Reyin kılıcı ile çarpışmasını başka nasıl açıklayacaksın?Kizaru'nun ışın kılıcının haki kaplı olduğu nerede geçti?
Kaçtığı adam WB dediğin gibi hantal bir adam. Akainu ona nazaran daha hızlıdır. Ayrıca Kizaru kılıcını vurmadan önce Akainunun yumruğundan nasıl sakınmayı düşünmeli çünkü 1 hatasında ölür.eski yorumlarımı okursan fikrin değişir. 1 kaç sayfa öncesinden başlayabilirsin. Yatıcam ben şimdi. Birbirine denk olan karakterler birbirlerine zarar verirler. Yoksa denk olmaz. Böyle bir anket de açılmazdı. Bu 2 adam birbine çatır çatır vurur. akainu ışın kılıcını kuru eliyle durduramaz. Yavaş bir karakter olduğu için de kaçamaz. Kizaru wbnin bisentosundan kaçıyor akainunun yumruğundan mı kaçamayacak. Kizaru wb gibi hantal değilki dursun beklesin yumruk yesin. Kizaru her türlü avantajlı duruyor akainuya karşı. Akainun rütbesi var diye akainu daha güçlü diyemeyiz.
Akainu ile yakın dövüşe girmesi pek sıkını değil Kizaru için zira ne Wb gibi vucudu magmadan zarar görür nede Ace gibi bir hiyerarşi kurbanı olmaz.LearNihongo
Kardeşim nasıl zarar verecek ona söylermisin ?
Jenque
Kardeşim Kılıcına haki ekleyebiliyorsa yakın dövüşe girmek zorunda kalmıyor mu ? Bu adam ne kadar hızlı olursa olsun yapacağı küçük hatalarda Akainu WB gibi bir adama zor anlar yaşatıyorsa Kizaru'ya neler yapar sen düşün.Ayrıca dediğiniz gibi uzaktan ışın yağmuruna tutsa bile bunlar haki ekleyemiyordur.Mecburen yakın dövüşe girecek.
Sence Akainu bir vurmaya Kizaru'yu alabilir mi?Bu adamın hiç mi defansı yok?Bu adamlar birbirine denk adamlar.Aokiji'ye bak mesela.Adam antisi olduğu halde 10 gün savaşmış.Ateşi yakan magmaya karşı.O yüzden Kizaru bir vuruşa alır demek yanlış özellikle de antisi bile değil.Hatta mangaka diyebilir ki ışınlar yüksek derecede hareket ettiklerinden sürtünmenin etkisiyle magmadan bile yüksek sıcaklıklara yükselebilir.Tabi ben bunu uydurdum şu an ama bunlar öyle tek vuruşta gidecek adam değiller.Kaçtığı adam WB dediğin gibi hantal bir adam. Akainu ona nazaran daha hızlıdır. Ayrıca Kizaru kılıcını vurmadan önce Akainunun yumruğundan nasıl sakınmayı düşünmeli çünkü 1 hatasında ölür.
Ayrıca bişey daha ekliyecem WB nin deprem meyvesi ile yüklenmiş bisentosunu ayağıyla durduan adamın Kizarunun kılıcını durduramayacağını düşündüren şey nedir çok merak ediyorum.