Evet.Akainu açısından mı söylüyorsun bunu?
Evet.Akainu açısından mı söylüyorsun bunu?
Akainu hangi vasfıyla Kizaruya zarar verebilecek?
Sebep?Akainu hangi vasfıyla Kizaruya zarar verebilecek?
Bİr Logiaya karşı en avantajlı olan meyve Kizaruda herhalde. Hatta Teach Yami için en iyisi dese bile Kizaru güle oynaya alır Teachi.
Teach için mi?Sebep?
Hayır logiaya karşı ne avantajı varmış onu merak ettim.Teach için mi?
Şu an için sanırım Kizaru ve Aokiji hariç kimse meyvesi ile hakiyi kombine edemedi o yüzden.Hayır logiaya karşı ne avantajı varmış onu merak ettim.
Kizaru ne zaman etmiş ki?Şu an için sanırım Kizaru ve Aokiji hariç kimse meyvesi ile hakiyi kombine edemedi o yüzden.
Aokijide yapmadı ancak yapabilir diye düşündüğümden yazdım.
Işıktan bir kılıcın normal bir kılıçla çarpıştığı manga sayfalarında?Kizaru ne zaman etmiş ki?
O olay buglu zaten. Sen haki kullanıcısına vuramıyorsun ama o sana vurabiliyor. Bir logia ile normal bir adam yumruk tokuşturduğu zaman da içinden geçip gitmesi gerekir çünkü herifte sana vuruyor. Ben o olayın sadece vücuduna darbe aldığında işe yaradığını düşünüyorum.Işıktan bir kılıcın normal bir kılıçla çarpıştığı manga sayfalarında?
Ne alakası var anlayamadım. Adam zaten vücudundan hariç bir uzuv oluşturmuş ki buna el verebilecek 2 tane logia var zaten birisi buz birisi ışık. Gerçı ışık için bile biraz saçma bir durum ancak sıkıntı şurada ki Reyin hakili kılıcı o ışık parçasıyla çarpışıyor. buz olsa yine katı olduğu için diyebiliriz ancak Logia bir adamdan çıkan bir ışığın kılıçla çarpışmasını hakisiz açıklamak mümkün değil bence.O olay buglu zaten. Sen haki kullanıcısına vuramıyorsun ama o sana vurabiliyor. Bir logia ile normal bir adam yumruk tokuşturduğu zaman da içinden geçip gitmesi gerekir çünkü herifte sana vuruyor. Ben o olayın sadece vücuduna darbe aldığında işe yaradığını düşünüyorum.