Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsalino vs. Charlotte Linlin

Kim alır

• Kullanılan toplam oy
    306
Nasıl güçlü olduğu anlamına gelmiyor, Kizaru bunların küçük versiyonunu attığında bile büyük ve yıkıcı patlamalar oluyor. Burada da deniz seviyesi yükselmiş. Herkesin g5 formu yok yiyemez lazeri.
Big Mom'un bu lazerleri tanklamasının imkansız olmadığını söylüyorum işte ben de. İlla yemesi gerekmiyor. :d
Küçük versiyonlarında dağ taş patlıyor. Bu One Piece evreninde çok büyük bir şey değil. Bu lazerlerin de (buz ve magmanın aksine) belli bir seviyenin üstündeki herhangi birine ciddi etki ettiğini de hatırlamıyorum ben zaten.
Bu hız mevzusu Katakuri olayında iş yapmıyor çoğu kişiye göre ama Kizaru olunca yetişilemiyor. Tamam bir amiral kadar güçlü değil ama kendi klasmanındaki adamlara da iş gördürtmüyorlar :ehe:
Birkaç bölüme gerçekler anlaşılır artık diye umuyorum. :d

Sengoku'nun meyve de Buda meyvesi ama yapabildikleri ortada. Güneş tanrısı denilmesi çok bir şey ifade etmiyor bence.(Lastik vücutlu ama alevle alakası olmayan bir Güneş tanrısı... Vay anası xd) Yapabilecekleri 'lastik' çerçevesinde sınırsız olduğu belli zaten. Ha bunları yapabilmesi için tanrı meyvesine gerek var mıydı? Yoktu. Zaten lastik uyanışından beklediğimiz şeylerdi bunlar. Tıın fırcı denilen lüzumsuz efektler için mi yaptı Oda bunları bilmiyorum ki xd
Nika güneşi tutup Im-sama’nın kafasına fırlattığında tekrar görüşelim :) Size kalsa Luffy çöp meyvesi yemişti meyveyi adam etmesi 20 sene almıştı:hhh: ama meyve Luffy’i adam etti.Ben Lütfü fanı olsam bin düşünür bir konuşurum. xD

Nika güneşi tutup Im-sama’nın kafasına fırlattığında tekrar görüşelim :) Size kalsa Luffy çöp meyvesi yemişti meyveyi adam etmesi 20 sene almıştı:hhh: ama meyve Luffy’i adam etti.Ben Lütfü fanı olsam bin düşünür bir konuşurum. xD
Luffy adam etti tabi la meyveyi. :/ Meyveden aldığı her güç artışı karşılığında absürt derecede gereksiz bedel ödemek zorunda kaldı. Yok zaman kısıtlaması, yok ömür azaltması, yok bedene aşırı yük bindirmesi, yok haki bitmesi... Elalem meyvesiyle saatlerce spam yapabiliyorken bizimki yarım saat g4 kullandı diye yerlerde sürünüyordu sürüngen gibi. :S Yine Joyboy'dan sonra sadece Luffy uyandırabilmiş meyveyi. Neredeyse 1000 yıl sonra...

Ben çöp meyve demedim hiçbir zaman ama çok daha güçlü meyveler var dedim. Yani; Oda'nın sonradan uydurduğu bir gücü alıp da "Biz demiştik çok güçlü bir meyve diye ne oldu şimdi?" havalarına girmeye kalkmayın boşuna :ehe: Sırf g4'e karşı Dof zayıf kaldı diye sığınmak zorunda kaldığınız bir argümanınız tesadüfen gerçek oldu o kadar :artiz:

Oda'nın dövüşlere çok önem vermediği dolayısıyla kare kare sayfa analizinden güç çıkarımı yapılmasının mantıklı olmadığı hala anlaşılmamış. Big Mom kısa sürede Law ve Kid'e yenild çünkü Oda'nın her arc kullandığı matematik değişmedi. Ana karakterin dövüşü her zaman daha uzun ve daha ayrıntılı olur. Big Mom ile Luffy kapışsa, Law ve Kid Kaido ile dövüşse gene Kaido kısa sürede düşerdi.

2 3 yıla Kizaru daha aktif kullanılıp başka dövüşlere de girince yavaştan Kingle falan kıyas edilmeye başlanır.

İkidir bakıyorum durum berabere amiralleri daha çok severim ama yonkou'lar daha güçlüdür.Bir amiralin yonkou alacağını düşünmüyorum belki Akainu alabilir.
En iyisi oy vermeyeyim:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık