Millet ne senaryolar yazıyor arkadaş
Şu atakta yolladığı lazerlerin her biri Law’un gemisi boyutunda, bombeye düşmüş Big Mom böyle ardıl saldırıları ne kadar tanklayabilir?
Uuuuu Bennn BeckmannnBeckman niye durdurmuyor? Dur demişti çünkü.
O ara Shanksla konuşuyor. Gorosei bize böyle söylememişti diyorBeckman niye durdurmuyor? Dur demişti çünkü.
-Merak etme ikisinin de haberi var demiştin kaptan hüüğO ara Shanksla konuşuyor. Gorosei bize böyle söylememişti diyor
Çok olması ve büyük olması güçlü olduğu anlamına gelmiyor. Luffy yiyordu bile bu lazerleri.Şu atakta yolladığı lazerlerin her biri Law’un gemisi boyutunda, bombeye düşmüş Big Mom böyle ardıl saldırıları ne kadar tanklayabilir?
Shanks nefretin amiral nefretinden fazlaymış seninO ara Shanksla konuşuyor. Gorosei bize böyle söylememişti diyor
Hız dan kastım koşu değil yalnız atiklik ceviklik saldırıya tepki verme hızı ben bunların hiç birini görmedim big momda genel olarakta meyve bazlı dovusuyor o nedenle kizaruyu yenme ihtimali yok.Big Mom çok hantal değil. Daha önce Sanji'den hızlı koştuğunu ve Sunny'i takip edebildiğini gördük.
Zeka desen son arc'ta epey kısıldı ama Germa'yı kandıracak ve devlerle ittifak yapabilecek kadar zekası varsa çok da aptal olmaması lazım.