Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Borsa Yatırımı

borsaya yatırım yapıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
hisselerin kârını hesaplamak çok zor. çünkü sürekli ekleme yapıyorum. tek soru n bu da değil bir hissede mesela +30 bin yapmısım bunu bozup yeni bi hisse alıyorum. o +30 bin sanki benim ana parammıs gibi kalıyor ve artıda olduğum miktar düşük gözüküyor. suanda +%56 yım 1.5 seneden fazladır yatırım yapıyorum ama 1.5 sene önce başladığım para ile şuanki para arasında 10 kattan fazla var. nasıl +%56 olabilirim :D gel de hesapla.

öte yandan hesaplamakta önemli değil bu uzun vadeli bir iş kazandığınızı zamanı gelince anlarsınız diye düşünüyorum .zaten portföy yöneticisi olarak değilde ownership olarak bakan biri için bunları hesaplamak boşa olur. bakıs acısı böyle olmalı sanki amcanın şirketini devralmış gibi düşüneceksin ama zamanı geldiğinde de portföy yöneticisi gibi şirketi satmayı bileceksin.

Özellikle son dört aydır işlerim yoğun olduğu için inceleme yapamadığımdan kaynaklı kardan zararım çok oldu. Hele bir dönem 2 içinde takibi kaçırdığım için %200lük karı kaçırdım. Nereye kadar yükseleceğini kestiremediğim için satış emri vermemiştim ve benim tahmin ettiğimden de hızlı yükseldi kâğıt. :D neyse sıkıntı yok tekrar yükselişe geçti o fiyatı görecektir.

Ekleme:
Sakin sakin takıldığım al-unut yaptığım portföy 1 senede %150 civarında karlılık gösterdi. Tabi Vesbe son 3 günde tüm portföye %10-5 karlılık katkısı verdi. :D

Diğer portföyse %600-700 bandında karlılık var. Tabi ben düşük paralarla çalışıyorum.

Hayırlı sebeplerle altın yatırımına başlamak zorunda kaldım.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık