Güzel bir oyuna benziyor.Bir gün bende sizle oynamak isterim.
Croc'u canlı canlı yerler burda. Kenny kendini tanıtmamış ama binlerce saati var, normal kazanmayı umarsamıyor fantastik şeyler deniyor artık.Croc abim varsa gelmek için kırk takla atarım. Sables ataklarını canlı canlı izlemek lazım
Ooo demek Croc'u eğlendirebilecek kadar biliyor oyunuCroc'u canlı canlı yerler burda. Kenny kendini tanıtmamış ama binlerce saati var, normal kazanmayı umarsamıyor fantastik şeyler deniyor artık.
Bazı efsaneler oyunu Kenny'nin yaptığını söylüyor ama kesin kanıtları yok tabi.Ooo demek Croc'u eğlendirebilecek kadar biliyor oyunu
Bilmeyenler inanacak şimdi...@Shakan a yem olmayında...
Ben zaten eğlenmeye geliyorum en beceremediğim oyun türü bu net .dBazı efsaneler oyunu Kenny'nin yaptığını söylüyor ama kesin kanıtları yok tabi.
Bilmeyenler inanacak şimdi...
Bende hiç oynamadım bakıcaz akşam.Ben zaten eğlenmeye geliyorum en beceremediğim oyun türü bu net .d
Abartı bu arkadaşlar inanmayın. Oklu maplerde gayet kötüyüm oksuzlarda biraz iyiyim sadece :sCroc'u canlı canlı yerler burda. Kenny kendini tanıtmamış ama binlerce saati var, normal kazanmayı umarsamıyor fantastik şeyler deniyor artık.