Görmediyseniz önlem almış olabilirler. Bana her gün garanti birkaç ejaküle olan penis mapi çıkıyordu.Öyle bir şey de mi varmış ya.
Görmediyseniz önlem almış olabilirler. Bana her gün garanti birkaç ejaküle olan penis mapi çıkıyordu.Öyle bir şey de mi varmış ya.
Seni de bi gece aramıza bekleriz. NSFW mapler açmamaya söz veriyorum..Birkaç sene önce çok oynardım, NSFW mapler dışında çok zevkli bir oyun.
Gel gel oynanışı kolay zaten bi gecede düzgün oynamaya başlarsınHaxball'ı ne oynardık be, hakikatten unuttum ama bir öğrenmeye ihtiyacım var...
Bakayım internet sıkıntı çıkarmazsa gelirim, öğret bakalım nasıl bir şey...
Bir oda en fazla sekiz kişi alıyor ama genelde sekiz kişiden fazla olduğumuz çok nadir oluyor o yüzden sıkıntı çıkmaz sanırım. Gerekirse kendim çıkarım sen girebil diye <3Merak ettim. Bir gece katılmak isterim. Oyuncu sınırlaması var mı?
Bu geceki av belli olduHaxball'ı ne oynardık be, hakikatten unuttum ama bir öğrenmeye ihtiyacım var...
Bakayım internet sıkıntı çıkarmazsa gelirim, öğret bakalım nasıl bir şey...
Kudurma hemenGerekirse kendim çıkarım sen girebil diye <3
Olur.Seni de bi gece aramıza bekleriz. NSFW mapler açmamaya söz veriyorum..
yön tuşları x ve z kullanılıyorKlavyemde W tuşum bozuk olmasa gelirdim.. ne kadar parkur oyunlarında kötü olsamda..
Hee gelebilirim o zamanyön tuşları x ve z kullanılıyor
Gelirim akşam bir aksilik olmazsa...Gel gel oynanışı kolay zaten bi gecede düzgün oynamaya başlarsın
Lag çok olmuyo ya. Bazen benim lagım oluyo ona da alışkınsın zaten haxball'dan
Avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir!Bu geceki av belli oldu