Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

www.serimanga.com sonunda bu mangada da günceli yakaladı.
Yalnızca özgünlük olarak alıştığım kelimeyi benlik olacak görünce alışamadım.
Umarım her hafta ivedilikle sunarlar bize.
Buradan tüm Seri manga ekibinr teşekkürled ;)

Spoilera dikkatlice bakmadım ama galiba Midoriyacığım yargı dağıtıyor. :utan:
Deku believes he can't use his Quirk at 20% after being hit with extreme pain throughout his body while using his Quirk, This is a power I can use once I am totally able to control One For All, Deku chases Shinso at 8% and is about to catch him but is hit with Monoma's copied Twin Impact. Shinso starts to get away but Deku grabs Shinso's capture cloth and pulls him to himself and captures him Mineta and Mina are in a jam but Ochaco rushes in and knocks Reiko down and Mineta gets Kodai with his Mineta Gum. Mina gets the upperhand with Shouda and delivers the final blow.

They're able to win, trusting in their predecessors and their friends

Spoilera dikkatlice bakmadım ama galiba Midoriyacığım yargı dağıtıyor. :utan:
Deku believes he can't use his Quirk at 20% after being hit with extreme pain throughout his body while using his Quirk, This is a power I can use once I am totally able to control One For All, Deku chases Shinso at 8% and is about to catch him but is hit with Monoma's copied Twin Impact. Shinso starts to get away but Deku grabs Shinso's capture cloth and pulls him to himself and captures him Mineta and Mina are in a jam but Ochaco rushes in and knocks Reiko down and Mineta gets Kodai with his Mineta Gum. Mina gets the upperhand with Shouda and delivers the final blow.

They're able to win, trusting in their predecessors and their friends

en alt fotoğrafta ne oluyor ? Midoriya darbe mi yiyor tam anlamadım ?

Bu mangayı spoilersız takip etmek daha iyi olacak benim için, zaten pek bişi olmuyor, bölümü okumadan kafamı bulandırmamak için öyle yapıcam.

Düşündüğüm gibi kendi kaldırabileceğinden fazlasını dış uzuvlara aktarabiliyor. Bu hem avantaj hem de dezavantaj olacaktır. Drama ekmektir.

Bu arada Uraraka aktı lan.

Bu arc'tan sonra bir zaman atlaması gelse bari artık. Yoksa önümüzdeki 100 sayı Deku'nun diğer 6 gücü bulmasıyla geçecek.

Uraraka ile Deku'yu bu bölüm de shipledik çok şükür. Bunun dışında boş bir bölümdü. Deku öyle bir power up aldı ki seriden soğudum resmen bir anda. :(

Deku'nun aldığı yeni özgünlük beni rahatsız etmedi hiç hatta bekliyordum ama kendi gücü açığa çıkar felan diye düşünmüştüm beklemediğim yerden geldi :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık