Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

214 spoiler
If Shinso's Quirk can stop it, then I can stop it too. If they want to keep going then let the fight continue. He can't use his Quirk because it's dangerous but he refuses to fight Quirkless. If I retreat I'll lose, Shinso is in front of me now so this is my chance to win, thinks Deku. *Monoma copies OFA but misfires and Uraraka contains him.(translator said it was worded weirdly so it may or may not be a thought from a character) Deku and Shinso fight one on one. Now his true "Quirk" will awaken!

Su an Opde Wb'nin en gucsuz yonkouya dogru yavas dususu gibi birkac arc sonra Toshinori en gucsuz OfA kullanicisi olacak. Anca kaba kuvvet kullaniyormus :oleyo2:

Mineta üstat çok iyiydi bu bölüm. :D Uraraka ile Deku'nun shiplemelik sahnesi de gözümden kaçmadı.

Daha kavga başlamadan; Bakugo kazandıysa Deku da kazanmak zorunda demiştim; fakat böyle bir power up alıp kazanacağını düşünmüyordum. Gerçi hala kesin değil kazanacağı. Shinso da bir şeyler öğrenmiş; fakat çok büyük ihtimalle bizimkiler kazanacak. Hazır mısın hesabı silmeye. :D

Mineta üstat çok iyiydi bu bölüm. :D Uraraka ile Deku'nun shiplemelik sahnesi de gözümden kaçmadı.

Daha kavga başlamadan; Bakugo kazandıysa Deku da kazanmak zorunda demiştim; fakat böyle bir power up alıp kazanacağını düşünmüyordum. Gerçi hala kesin değil kazanacağı. Shinso da bir şeyler öğrenmiş; fakat çok büyük ihtimalle bizimkiler kazanacak. Hazır mısın hesabı silmeye. :D
Ben silmek demedim yavv 2 hafta ban isteyeceğim dedim. :D

Ayrıca öyle bir şey dediğimi de hatırlamıyor gibiyim. :rolleyes:

Mineta kaç hamle ötesini düşünüyor acaba, resmen bir satranç ustası gibi...

Midoriya'nın bu kadar çabuk kullanacağını beklemiyordum, yine de Naruto'daki gibi senelerce sadece raşengan ile gitmekten iyidir. Herhalde yıllardır yaptığı analizler tecrübede de rol oynamaya başladı. Bakugo dışında pek kimsenin one for all dan haberi olmadığı için bu ikinci güç de ne diyeceğini sanmıyorum, yine de bi şüphe düşecektir içlerine :D

Daha önce dediğim gibi bedeninin dışına taşan uzuvlarda one for all ın gücünü kullanması iyi bişey. Böylece gerçekten kötülerle dövüşürken gücü kendi bedenine hasar vermeyecektir.

Şimdi merak ettiğim diğer güçlerin ne çıkacağı. Güç zaten elde, uzuvlar da eklendi, şimdi sırada üretken güçler var, elementler mi gelecek yoksa nesnelerin özelliğini değiştirme güçleri mi :S Mesela geçen Gentle Criminal'ın güçlerini ona karşı güzel kullanmıştı, nesnelerin ve çevrenin özelliğini değiştiren güçler gelecektir herhalde.

Ayrıca Monoma da herhalde one for all ın ilk halini kopyalamış olmalı ki bu kadar güçsüz olmasını açıklayabiliriz sanırım :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık