Soru: Hirokoshi, filmin yaratıcısı ve danışmanısın. Tam olarak ne üzerinde çalıştın?
Cevap: David ve Melissa'nın dizaynı, filmin temasında ne yapmak istediğim, karakterlerin ne yapmasını istediğim gibi pek çok şey üzerinde çalıştım ve bunu, yönetmen Nagasaki ve film ekibiyle beraber iyice konuştuk.
Soru: Film ekibindekiler sana ne gibi sorular sordular?
Cevap: İlk taslakta tartışılmadı; fakat Deku'nun hikayede gerçekten elinden geleni yapmasını istedim. Ayrıca Boku no Hero Academia hakkında bilgisi olmayan insanların da eğlenmesini istedim. Bu bir film olduğundan, Deku ve diğerlerinin farklı bir lokasyona gitmesine izin verdim. (Burada gülüyormuş)
Soru: Fragmanda, onların dövüşlerine dair sahneler var ve animasyon gerçekten iyi!
Cevap: Evet, açıkçası filmin bitmiş halini ben de henüz görmedim; fakat kısa sahnelerden gördüğüm kadarıyla karakterlerin hareketleri muhteşem. Umarım herkes sinemalarda izler! All Might ve Deku arasındaki mangaya girmeyen/mangaya dönüşmeyen/mangada olmayan(artık her neyse) sahneler ayrıca ilgi konusu.
Soru: Bu; All Might mangada güçlerini kaybetmeden önce yaşandığından; onun deku ile birlikte savaşması/hareket etmesi artık mangada çizemeyeceğin bir şey.
Cevap: Evet, filmdeki olaylar All For One ile olan savaştan önce gerçekleşiyor. Bu yüzden herkesin bunu izlemesini ve dört gözle beklemesini istiyorum çünkü onların ortak hareket etmesini asla mangada göremeyeceksiniz.
Not: Translate'den çok hafif bir tık daha iyi çeviridir. Yanlış çevrilmiş şeyler olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir. Özellikle power move, duo move gibi şeylerde error verip kafama göre çevirdim.