Güç dengesine hakim değilim ama mesela Allmight'ın 2 dakikada indirdiği Noumu'nun quirkleri nelerdi? Darbe emici ve güç veren bişeyler bişeyler. Onu da 2 3 yumrukta hallederdim eskiden olsaydı diyor kendi ağzıyla. Şu an Endeavor'un kapıştığında neler var mesela :/ O zamanki Noumu'ya ile şimdiki arasında güç ve zeka farkı var, kısaca kalite yani. Endeavor Noumu'yu analiz ederken herşeyiyle üstün diyor ama yine de küçümsüyor. Allmight olsa Noumu'ya nefes aldırmazdı, elindeki herşey ile saldırırdı ki limitlerini aşıyor reyiz. Tutkudan kastım kastım bu yani, Endeavor ise sonunu düşünüyor, bu bedenim bu kadar ısınıyor dayanamam gibi bir kaygısı var :/
edit: Ayrıca şu iyileşme yenilenme güçleri de hep kötü tarafa mı yarar arkadaş :/ Yani iyilere iyilerorsun iyileştirme gücü öperek, öpünce de yorgunluk çöküyor falan. Fakat kötülerde hiçbir yan etkisi olmuyor ki böylece mangaka kendine çıkış kapısı açıyor. İstediği zaman hiçbir yan etkisi olmayan bu gücü tersine kullanabilir. Mesela en son --promised neverland spoiler-- daki canavarın iyileşme gücünde bir dezavantaj keşfettiler, halbuki şimdiye kadar hiç değinilmemişti, tüm canavarlar patara kütere iyileşiyorlardı falan, işine gelince dezavantaj yaz negzel --end of the spoiler-- Neysem işte bu iyileşme farkı bile Noumu'yu All For One'a yaklaştırıyor.