One Piece' i niye saymadın onun da sonu kötü bitecek büyük ihtimal
One Piece' i niye saymadın onun da sonu kötü bitecek büyük ihtimal
Bunların arasında gene final arcının yarısından sonra batışı başlayanlar var. One Piece 10 yıldır su alıyor. Zaman atlaması sonrası bir Zou Arc var bir de az biraz Tüm Kek arcı. Geri kalan arclar boş balon arclar. Zaman atlaması öncesi ile zaten kıyaslanamazlar. One Piece bitince göreceğiz bakalım nasıl olacak?
OP her yönüyle yine bu üsttekilerden daha iyi gidiyor. OP kendi standardına göre çok bozdu ama onda haklısın.Seri çok dar bir alana sıkışmıştı zaten. Kötüler belliydi. Midoriya'nın sınıfı çok ön plandaydı. Kötü tayfanın neredeyse hepsini de manganın yarısına kadar tanıtınca manganın ilgi çekici tarafı kalmadı resmen. Ben de yarıda bırakmıştım.
Bunların arasında gene final arcının yarısından sonra batışı başlayanlar var. One Piece 10 yıldır su alıyor. Zaman atlaması sonrası bir Zou Arc var bir de az biraz Tüm Kek arcı. Geri kalan arclar boş balon arclar. Zaman atlaması öncesi ile zaten kıyaslanamazlar. One Piece bitince göreceğiz bakalım nasıl olacak?
Zaman atlaması sonrası Doflamingo ve Kaido geldi aklıma bi tek Dressrosa ve Wano'nun da hakkını yemeyelim Doflamingo ve Fujitora baya iyiydi karakter olarak Wano'da da flashback ve Kaido iyiydi hakkını yemeyelim şimdi bu iki arcınSeri çok dar bir alana sıkışmıştı zaten. Kötüler belliydi. Midoriya'nın sınıfı çok ön plandaydı. Kötü tayfanın neredeyse hepsini de manganın yarısına kadar tanıtınca manganın ilgi çekici tarafı kalmadı resmen. Ben de yarıda bırakmıştım.
sağ olasın hocam.Sadscans çevirmiş.
Boku no Hero Academia - Bölüm 430 Kahramanlık Akademim [SON] Manga oku
Boku no Hero Academia - Bölüm 430 Kahramanlık Akademim [SON] Manga okusadscans.com